SÖKE BLD Haber Girişi : 28 Kasım 2023 16:11

Aydın Büyükşehir ve Söke Belediyesi yağış tedbirlerini arttırdı

Aydın Büyükşehir ve Söke Belediyesi yağış tedbirlerini arttırdı

Aydın Büyükşehir Belediyesi ASKİ ekiplerinin yağış tedbirlerine Söke Belediyesi ekipleri de destek veriyor. ASKİ ekiplerinde aşırı yağışlarda oluşabilecek su baskınlarına karşı tedbir çalışmaları kapsamında öncelikli olarak mazgal ve kanal temizlikleri yapılırken; bu çalışmaların daha hızlı ve etkin olabilmesi adına Söke Belediyesi ekipleri de çalışmalara destek veriyor. 
Son yağışlarla birlikte kanal ve mazgallarda oluşan rüsubat iş makineleri ve ekiplerin çabaları ile temizleniyor. Vatandaşların mağdur olmamaları, oluşabilecek sel baskınlarının önüne geçebilmek için iki belediye ortak çalışma yürütüyor. 
Söke Belediyesi olarak Büyükşehir Belediyesi ASKİ ekiplerine destek verildiğini belirten Başkan Başdanışmanı Yağız Pullukçu, “Amacımız yağışlarda oluşabilecek su ve sel baskınlarını önlemek. Bu sebeple ekiplerimizle sahadayız. Büyükşehir belediyemiz ile birlikte daha güçlüyüz. Sorumluluk alanı ayrımı yapmadan vatandaşlarımıza hizmet etme noktasında çalışıyoruz. Tüm ekiplerimiz teyakkuz halinde. Tüm birimlerimiz sahada çalışıyor” dedi.