Aydın Büyükşehir Belediyesi Depremzede Çocuklar İçin Tekstil Park’ta Etkinlik Düzenledi

Aydın Büyükşehir Belediyesi, afet bölgesinden gelen depremzede aileleri ve çocukları için Tekstil Park’ta etkinlik düzenledi. Etkinlikte çocuklar için çeşitli oyunlar ve aktiviteler de gerçekleştirildi.

Depremin olduğu ilk günden itibaren afet bölgesine destek olmaya devam eden, bölgeden Aydın’a gelen depremzedeler için de çalışmalarına devam eden Büyükşehir Belediyesi, çocukları da unutmadı. Tekstil Park’ta gerçekleştirilen etkinliklerde, çocuklar çeşitli oyunlar oynayarak yaşadıkları stresten uzaklaşma fırsatı yakaladı.

Çocuklarla birlikte satranç oynayarak keyifli vakit geçiren Büyükşehir Belediyesi ekipleri, aynı zamanda kum boyama, yüz boyama gibi etkinlikler de düzenledi. Çocuklar, Tekstil Park'ın içindeki trenle keyifli bir tur attılar. Deprem felaketinin yarattığı sıkıntıları bir an olsun unutarak neşeli anlar yaşayan çocuklar, unutulmaz bir gün geçirdi.


‘‘AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ÖZLEM ÇERCİOGLU BİZE KUCAK AÇTI’’

Afet bölgelerinden Aydın’a gelen depremzede çocukların aileleri ise kentin sıcaklığını yüreklerinde hissettiklerini belirterek, Büyüksehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na teşekkür etti. Vatandaşlar, yaşadıkları acıları bir an olsun unuttuklarını belirterek, ‘‘Bu etkinlikler de her şey mükemmel olmuş. Çocuklarımız mutlu olunca biz de mutlu olduk. Başkan Özlem Çerçioğu'na teşekkür ederiz." diye konuştular.

Çerçioğlu, ‘‘Depremden en çok çocuklarımız etkileniyor. Biz de bu nedenle onlarla beraber olarak destek vermek ve onlara yalnız olmadıklarını hissettirerek sevindirmek istedik." dedi.