HAYALLER AYDIN- GERÇEKLER SANAYİ

Aydın da 5 yıl önce tanışan ve 1 ay önce evlenen Emin - Buse Aydemir çifti,

Sanayide açtıkları dükkânda beraber çalışıyorlar. Kurdukları hayallerini gerçekleştirmenin mutluğunu yaşayan genç karı-koca ustalar, oynadıkları yöresel reklam filmiyle ilginç bir anıya da imza attılar.

AYDIN’DA İLGİNÇ BİR HİKÂYE

5 yıl önce dizel araçların pompa - enjektör ve tamir servisin de çalışırken, tanışarak birbirini seven Buse Öztekin ve Emin Aydemir isimli gençler, gelecekleri ile ilgili planlarında sanayide beraber dükkân açmayı hayal ederler. Nişanlılık dönemi sonrası, 2 yıl önce 3. Sanayi’de açtıkları Egeset diesel center tamir servisindeki başarılı çalışmalarıyla müşterilerinin takdirini kazanarak kısa zamanda Aydın’da adından söz ettirmeyi başardılar. Hayallerini başarıya dönüştüren Emin - Buse Aydemir 1 Ay önce evlendi. Son günlerde işlerine yetişemeyen Aydemir çifti, kısa zaman önce pompa enjektör tamiriyle ilgili yöresel bir reklam filmi çekilmesini karar verdiler.

Senarist ve yönetmenliğini Eşref Gülpınar’ın üstlendiği film de, kamera karşısına da geçen aydemir çifti, kendi reklam filminde rol aldılar. Çekimlerle montajı 1 Hafta süren filmde, yine beraber çalışan karı kocayı canlandıran genç evliler, rollerinin de hakkını verdiği görüldü. Eşref Gülpınar ve tiyatrocu Hülya Toprak ile birlikte filmde oyunculuk yapan, Emin - Buse ustalar ilginç bir anıya da imza attılar.

 

KADIN ELİ DEĞERSE DÜNYA DEĞİŞİR

Sanayii de pompa - enjektör tamiri yetkili servisinde beraber çalışırken tanıştığını belirten Buse Aydemir; “Emin ile birbirimizi sevdik ve geleceğimizle ilgili hayaller kurup, sanayide birlikte servis açmayı planladık. Evlenme teklifi sonrası nişanlandık. Sonunda hayallerimizi gerçekleştirdik. Bir işe kadın eli değerse dünya bile değişir, çok mutluyuz” dedi

 

HAYALLER AYDIN - GERÇEKLER SANAYİ

Pompa ve Enjektörün, dizel araçlardaki önemi ile birlikte teknik hassasiyetini belirten genç usta Aydemir, eşiyle aynı işi yapmasının avantajını şöyle dile getirdi;

“Eşim ile ilk tanışıp evlilik planları yaptığımız da, ben evde oturmak değil, sanayide seninle beraber çalışıp, yardım etmek ve bütçemize katkıda bulunmak istiyorum dedi.

Kararlıydı ve nişanlılık döneminde Beraber çalışmamızın daha verimli olduğunu gördüm. İşimizi seviyoruz, her geçen gün işlerimiz yoğunlaştıkça, mesleğimizin hakkını vererek çalıştığımıza inanıyorum. Bazen, gece gündüz çalışarak işi teslim ediyoruz, müşterimizin memnuniyetiyle biz daha da keyif alıyoruz. Yıllar önce hayalini kurduğumuz işimizi, sanayide gerçekleştirdik, çok mutluyuz” diye konuştu.

 

TAMİRCİLİKTEKİ USTALIKLARINI OYUNCULUKTA DA GÖSTERDİLER

3 dakika, 38 saniye süreli yöresel filmde, tiyatro oyuncusu Hülya Toprak ile birlikte Başrolü paylaşan Eşref Gülpınar; “Arkadaşım olan amcası Mustafa Aydemir sayesinde, Emin ustayla tanıştım. Şahsıma gelen reklam filmi teklifiyle ben de kendilerinin de rol almasını istedim, heyecanla kabul ettiler. Tamircilikteki ustalıklarını oyunculukta da gösterdiler. Emin Ustanın babası ve amcası da rol aldığı filmin kamera, kurgu ve montajını Onur Şahin, müzikleri Ramazan Uslu gerçekleştirdi. 4 gün önce youtube da yayınlanan filmimiz, izleyicilerden de tam not aldığını düşünüyorum” diye konuştu.