TEZCAN AKKENTLİ’NİN SÖKE SEVDASINI ÇOK ÖNCEDEN GÖRMÜŞ

Söke’nin Fatih’i, CHP Söke Belediye Başkan Aday Adayı Fatih Akkentli, Tele 1 ekranında Nurettin Sönmez ile Seçime Doğru 2024 programının konuğu oldu. Akkentli, Söke’ye yapacağı projeleri anlattı.

Program Yapımcısı Sönmez Akkentli’ye Özlem Çerçioğlu, Bülent Tezcan,Mehmet Semerci, Necdet Özekemekçi, Metin Lütfi Baydar gibi isimlerle siyaset yapmasının önemli bir ayrıntı olduğunu belirtti. Sönmez, daha sonra CHP Aydın Milletvekili Bülent Tezcan’ın 12 yıl önce Akkentli hakkında söylemiş olduğu övgü dolu sözlerden oluşan videoyu ekrana taşıdı.

Chp Aydın Milletvekili Bülent Tezcan Akkentli hakkında bugünleri görmüşçesine ‘Anlaşılan o ki aydın siyaseti yeni birini daha hazırlıyor’ dediği görüntüler üzerine programda konuşmalar oldu.


DEĞERLİ BÜYÜKLERİMİZDEN NE ÖĞRENDİYSEK ONU YAPIYORUZ”

Program yapımcısı Nurettin Sönmez Tezcan’ın söyleminin Akkentli için anlamını sordu. Akkentli,” İlk olarak rahatsızlığı nedeni ile kendisine geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Cumhuriyet Halk Partisi Söke İlçe Örgütümüzün hazırlamış olduğu bir yemekti söyledi bu sözleri. Bülent Başkanımız da sağ olsun o gün gelmiş böyle bir şey söylemişti onlardan öğrendik onları yapıyoruz. Çok teşekkür ederim onların destekleriyle bugün bu koltuklarda oturuyorsam, bu programa çıkıyorsam en önemlisi Söke halkının karşısına aday adayı olarak çıkıyorsam ismini zikrettiğimiz değerli büyüklerimin benim üzerimde emeği çok büyüktür kendilerine çok teşekkür ederim”dedi.