SİYASET Haber Girişi : 04 Mart 2024 16:27

Tekin Yavuz:"Çavdar Söke'nin parlayan yıldızı olacak"

Tekin Yavuz:

Değişim şart parolasıyla yola çıkan Cumhur İttifakı'nın Söke Belediye Başkan Adayı Tekin Yavuz güne, Söke'nin merkeze en uzak kırsal mahallesi olan Çavdar' da başladı.

Tekin Yavuz, Çavdar'ın ardından Demirçay, Kaygıllı ve Kisir mahallelerini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.

ÇAVDAR'DA COŞKULU KARŞILAMA

Seçimlere 30 gün kala ziyaretlerine hız kesmeden devam eden Cumhur İttifakı'nın Söke Belediye Başkan Adayı Tekin Yavuz, sabah saatlerinde gittiği Çavdar'da coşkuyla karşılandı.

Tekin Yavuz'u bağırlarına basan Çavdar Mahalle halkı, değişimden yana olduklarını ve Tekin Yavuz'a güvendiklerini belirttiler.

"SÖKE'MİZİ GELİŞTİRMEYE TALİBİM"

Çavdar'ın Söke'nin en güzel yerlerinden olduğunu söyleyen Tekin Yavuz, "Burası gerçekten gerek doğası ve gerekse konumu itibariyle Söke'mizin en güzel yerlerinin başında geliyor. Burada biz yıllar önce başlatılan ancak unutulan festivali yeniden yapmak istiyoruz. Buraya Aydın'dan, Muğla’dan, İzmir’den ve ülkemizin değişik yerlerinden çok sayıda doğasever geliyor. Biz bunu geliştirmek ve Söke'nin tanıtımında kullanmak istiyoruz. Ben Söke halkımızın takdiriyle 1 Nisan'dan itibaren Başkan olduktan sonra mahallelerimizin sorunlarını çözmek adına sizlerle istişare yaparak güzel projeler ortaya koyarak hizmet yapmak istiyorum. Makamda oturmakla sorunlar çözülmez bu zamana kadar da çözülmedi. Biz makamda oturmaya değil sahada sizlerin yanında olarak sorunları çözmeye ve Söke’mizi geliştirmeye talibiz. Bunun için bu yola çıktık. Sizlerin de oylarına talibim. Amacımız şehrimizi köy statüsünden kurtarak hak ettiği konuma getirmek. Her mahallelerimizde bir değişim havası var. Bize verilen güveni asla boşa çıkarmayacağız. Artık Söke sorunlarla anılan değil, hizmetlerle anılan bir şehir olacak" dedi.

Cumhur İttifakı'nın Söke Belediye Başkan Adayı Tekin Yavuz, Çavdar' ın ardından Demirçay, Kaygılı ve Kisir Mahallelerini ziyaret ederek, vatandaşlarla sohbet etti.