MANŞET Haber Girişi : 16 Mayıs 2024 20:15

Sökeli İşadamı Haydar Polat’tan birlik mesajı

Sökeli İşadamı Haydar Polat’tan  birlik mesajı

Söke’nin  sevilen iş insanlarından Haydar Polat, ilçenin önemli bir eksiğini tamamlamak için yola çıktı. 

Kia Haber

“Birlikte Güçlüyüz” sloganıyla yola çıkan Haydar Polat, tarihi geçmişi M.Ö. 5000’lere kadar uzanan Söke’nin yetiştirdiği önemli şahsiyetleri bir araya toplamaya çalışıyor.
Söke’nin Aydın ile sınırlı kalmayıp ülke geneline hizmet veren önemli bir yerleşim merkezi olduğunu belirten Polat, “Uzun yıllar Türkiye’nin pamuk ve buğday ambarı olan Söke, bu önemli ekonomik değerinin yanında, ülkemizin idaresine, kültür ve sanatına da önemli şahsiyetler yetiştirmiştir. Söke dışında çok önemli görevlerde bulunan çok sayıda insanımız vardır. Biz bu insanlarımızı Söke’mizde toplamak ve ilçemizin geleceğini daha sağlam temellere oturtmak istiyoruz” dedi.

KENTİN DEĞERLİ ŞAHSİYETLERİNİ BİZE BİLDİRİN
Söke’de önümüzdeki günlerde “Söke’ye Değer Katan Şahsiyetler” konulu bir çalıştay yapmayı planladıklarını kaydeden Haydar Polat, “Bir süredir ilçemizden yetişmiş değerlerle irtibat kurmaya çalışıyoruz. Her görüştüğümüz kişi memleketi için her şeyi yapmaya hazır olduğunu belirtiyor. Bu bizi gururlandırırken, çıktığımız yolda ne kadar haklı olduğumuzu da ortaya koyuyor. En kısa sürede Söke’de gerçekleştireceğimiz buluşmada, ilçemizden yetişmiş önemli şahsiyetleri bir araya getirecek ve ilçemiz için neler yapabileceklerimizi konuşacağız” şeklinde konuştu.