SİYASET Haber Girişi : 07 Mart 2024 12:58

TEKİN YAVUZ’A SAVUCA'DA COŞKULU KARŞILAMA

TEKİN YAVUZ’A SAVUCA'DA COŞKULU KARŞILAMA

Seçim çalışmalarına ara vermeden devam eden Cumhur İttifakı'nın Söke Belediye Başkan Adayı Tekin Yavuz, Savuca Mahallesi’nde düzenlenen toplantıya katıldı.

Savuca Mahallesi’nin ileri gelen ailelerinden Mürsel Aşireti'nin davetine katılan Tekin Yavuz, mahalle sakinlerinin sorunlarını ve taleplerini dinledi.

Söke merkez ile iç içe olmalarına rağmen yıllardır yeterli hizmet alamadıklarını kaydeden mahalle sakinleri, "Savuca Mahallesi'nde sıkıntılarımızın başında dere ıslahı geliyor. Yıllardır gerek yerel yönetim, gerekse genel yönetim bazında girişimlerde bulunmamıza rağmen bir çözüme ulaşamadık. Yıllardır deremiz temizlenmedi. Taşkınların önlenmesi için derenin temizliğinin yapılması gerekiyor. Yaz aylarında koku yapıyor. Mahallemizde içme suyu büyük sıkıntı. Mezarlığımızda yer kalmadı. Altyapı sorunlarımızla ilgilenen yok. Diğer mahallelerde olduğu gibi biz de kapalı pazar yeri ve çocuk oyun alanları istiyoruz" dediler.

"31 MART'TA HEP BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ"

Söke'yi geliştirip büyütmek için yola çıktığını söyleyen Söke Belediye Başkan Adayı Tekin Yavuz, "Elimizde bu değişimi sağlamak için çok güzel bir fırsat var. Seçimlere sayılı günler kaldı. Gelin değişimi sağlayalım ve bu sorunların hepsini bir daha konuşmamak üzere çözüme kavuşturalım. Ben hep söylüyorum, biz bu seçimi sevgiyle kazanacağız. Ben tutamayacağım sözler vermiyorum. 1 Nisandan itibaren gençlerimiz için şehrimiz için büyük değişimler yapacağız. Sökemizin geleceğine yatırım yapacağız. Beni bu gece böylesine kucakladığınız için hepinize çok teşekkür ediyorum. İnşallah 31 Mart'ta hep birlikte başaracağız" dedi.