AYDIN BŞB Haber Girişi : 08 Mayıs 2024 07:22

BAŞKAN ÇERÇİOĞLU’NA NEZAKET ZİYARETLERİ

BAŞKAN ÇERÇİOĞLU’NA NEZAKET ZİYARETLERİ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Aydın İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Özdemir ve CHP’nin 17 ilçe kadın kolları başkanı, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na nezaket ziyaretinde bulundu.

 

Ziyarette; İl Kadın Kolları Başkanı Özdemir ve ilçe kadın kolları başkanları yeniden göreve seçilen Başkan Çerçioğlu'nu başarılı çalışmalarından dolayı tebrik ederek, yaklaşan Anneler Günü’nü de kutlayıp çiçek takdim etti. Başkan Çerçioğlu ise Özdemir ve ilçe kadın kolları başkanlarına nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek görevlerinde başarılar diledi.

Öte yandan Aydın Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na nezaket ziyaretinde bulundu.

Ziyarette; ADÜ Rektörü Kent, Çerçioğlu'nu Aydın'daki başarılı çalışmalarından dolayı kutladı. Aydın'ı gençler için de daha yaşanabilir bir kent haline getirmek için çalışmaya devam ettiklerini belirten Çerçioğlu, ADÜ Rektörü Kent'e nazik ziyaretleri için teşekkür etti.

Karacasu Belediye Başkanı Mustafa Büyükyapıcı, Karacasu Belediyesi'nin meclis üyeleriyle birlikte Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na nezaket ziyaretinde bulundu.

Ziyarette Büyükyapıcı ve meclis üyeleri göreve yeniden seçilen Çerçioğlu'nu tebrik etti. Birlikte daha fazla çalışmaya ve hizmet üretmeye devam edeceklerini ifade eden Çerçioğlu ise Büyükyapıcı'ya ve meclis üyelerine nazik ziyaretleri için teşekkür etti.

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Aydın Şubesi Başkanı Murat Kaplan ve derneğin yönetim kurulu üyeleri, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na nezaket ziyaretinde bulundu.

Ziyarette Kaplan ve derneğin yönetim kurulu üyeleri Çerçioğlu'nu başarılı çalışmalarından dolayı kutlayarak yeni dönemde de başarılar diledi. Nazik ziyaretleri için Kaplan'a ve yönetimine teşekkür eden Çerçioğlu, Aydın'ı daha da yaşanabilir bir il haline getirmek için durmaksızın çalışmaya devam ettiklerini ifade etti.

Saadet Partisi Aydın İl Başkanı Fatih Karahan ve partinin il yönetim kurulu üyeleri, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na nezaket ziyaretinde bulundu.

İl başkanı Karahan, göreve yeniden seçilen Çerçioğlu'nu tebrik ederek görevinde başarılar diledi. Yeni dönemde de birçok projeyi hayata geçireceklerini ifade eden Çerçioğlu ise Karahan'a ve Saadet Partisi il yöneticilerine nazik ziyaretleri için teşekkür etti.

Aydın Genç İş İnsanları Derneği (AYGİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Taşkın Cerit ve derneğin yönetim kurulu üyeleri, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na nezaket ziyaretinde bulundu.

Ziyarette Taşkın ve yönetim kurulu üyeleri Çerçioğlu'nu başarılı çalışmalarından dolayı tebrik etti. Ziyarette AYGİAD ile Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin birlikte yürütecekleri sosyal sorumluluk projeleriyle ilgili karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Aydınlı vatandaşların yararına olan her çalışmayı desteklemeye devam edeceklerinin altını çizen Çerçioğlu, nazik ziyaretleri için Cerit ve derneğin yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.

Bozdoğan Belediye Başkanı Mustafa Galip Özel, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Aydın İl Başkanı Hikmet Saatçı ve Bozdoğan Belediyesi meclis üyeleriyle birlikte Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na nezaket ziyaretinde bulundu.

Ziyarette Özel, göreve yeniden seçilen Çerçioğlu'nu tebrik etti. Bozdoğan ilçesinin de daha yaşanabilir bir kent olması için birlikte çalışmaya devam edeceklerini ifade eden Çerçioğlu, nazik ziyaretleri için Saatçı, Özel ve meclis üyelerine teşekkür etti.