SİYASET Haber Girişi : 10 Mart 2024 21:07

TEKİN YAVUZ'A ATBURGAZI'NDA SEVGİ SELİ

TEKİN YAVUZ'A ATBURGAZI'NDA SEVGİ SELİ

Gece gündüz demeden saha çalışmalarını sürdüren Cumhur İttifakı'nın Söke Belediye Başkan Adayı Tekin Yavuz, Atburgazı Mahallesinde yoğun bir kalabalık tarafından karşılandı. Seçimlere 3 hafta kala saha çalışmalarına hız kazandıran Söke Belediye Başkan Adayı Tekin Yavuz, Atburgazı ve Yuvaca mahallelerini ziyaret ederek esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

"BİZ DEĞİŞİM İSTİYORUZ"

Tekin Yavuz'u karşılarında gören Atburgazı Mahalle sakinleri, "Mahallemiz yıllardır kaderine terk edilmiş durumda. Seçim dönemlerinde bize verdikleri vaatlerin hiç birini yapmadılar. Oylarını aldılar, bizi unuttular. Gençlerimizin yapabileceği bir aktivite yok. Yollarımız ne durumda siz görüyorsunuz. Eskiden buranın içme suyu meşhurdu şimdi dişlerinizi fırçaylamazsınız öyle kötü bir su oldu. Buradaki park ve içinin halini görüyorsunuz. Tuvaletlere de Tuvalet demeye bin şahit ister. Bizi kaderimize terk ettiler. Seçimden seçime gelerek oy istiyorlar sonra bir daha gelmeyi unutuyorlar. Biz artık değişim istiyoruz. Bizi bunca yıl kandıralardan hesap sormak istiyoruz" dediler.

"SİZE SÖZ VERİYORUM KAYBOLAN YILLARINIZI GERİ GETİRECEĞİM" Söke'de vatandaşların yıllardır kaderiyle baş başa bırakıldığını kaydeden Cumhur İttifakı'nın Söke Belediye Başkan Adayı Tekin Yavuz, "Sökemizin sorunları günden güne büyüyor. Ne bir çözüm var ne de bir çözüm için halk ile istişare. Varsa yoksa seçim zamanları meydanlara çıkıp vaatler veriyorlar. Bu sorunlar dün başlamadı. 5 yıl boyunca neredeydiniz? Bunları sorunca tahammül edemiyorlar. Makamda oturmakla bir şehir yönetilemez. Biz makamda oturmak yerine vatandaşlarımızla bir araya gelerek çözüm için gece gündüz çalışacağız. Bunun sözünü size veriyorum. Atburgazı Mahallemizin de diğer mahallelerimizde olduğu gibi bir çok sorunu var. Mahalle adeta kaderine terk edilmiş. 1 Nisan'dan itibaren Allahın izniyle Söke halkımızın takdiriyle Başkan olduğumuzda mahallemizin sorunlarını en kısa sürede halledeceğiz. Biz makam mevki sevdalısı değiliz, biz şehrimizin sorunlarını en kısa sürede çözerek hak ettiği yere getirmek için bu yola çıktık. Sökemizin kaybolan yıllarını geri getireceğiz. Artık Sökemiz kaybetmesin. Şehrimizin insanları mutlu olsun" ifadelerini kullandı.