SİYASET Haber Girişi : 16 Mart 2024 03:31

TEKİN TAVUZ:"KAYBETME KORKUSUYLA NE YAPACAKLARINI ŞAŞIRDILAR"

TEKİN TAVUZ:

Cumhur İttifakı'nın Söke Belediye Başkan Adayı Tekin Yavuz, 5 yıl boyunca makamdan ayrılmayanların seçime günler kala göstermelik açılış yapma telaşına düştüklerini söyledi.

Tekin Yavuz, "5 yıl neden yapmadınız da 5 ay içinde yapıyorsunuz? Bunların amacı gösteriş. Kaybetme korkusu. Söke halkımız biliyor ve görüyor" dedi.

"Değişim" parolasıyla yola çıkan Cumhur İttifakı'nın Söke Belediye Başkan Adayı Tekin Yavuz, Yenicami mahallesinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Müftülük ve Hayal Seramik Fabrikası'nda çalışan işçileri ziyaret etti. Fabrika ziyaretine Ak Parti Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Savaş da katıldı.

"UMUDUMUZ SİZSİNİZ"

Söke'de yıllardır hiç bir şeyin yapılmadığını öne süren vatandaşlar, değişimin bu dönemde olması gerektiğini söylediler.

Söke'nin sahipsizliğine son verilmesi gerektiğini kaydeden vatandaşlar, "Söke'de kaç yıldır aynı sorunlarla baş ediyor. Sorunlar çözülmüyor. Seçimden seçime geliniyor oy isteniyor. Seçimden önce neden bir şey yapılmıyor. Yol sorunu, otopark sorunu bunlar neden daha önce yapılmıyor. Yıllardır var bu sorunlar. Biz değişimden yanayız. Allah çıktığınız yolu zaferle taçlandırsın. Bizim umudumuz sizsiniz" ifadelerini kullandılar.

"GELİN 5 YIL DAHA KAYBETMEYELİM"

1 Nisan'dan itibaren makamda oturmayacağının altını çizerek konuşan Cumhur İttifakı'nın Söke Belediye Başkan Adayı Tekin Yavuz, "1 Nisan'dan sonra makamda oturma devri kapanacak. Her daim sizlerin yanında olarak sorunları kısa sürede halledeceğim. Buna şahit olacaksınız. Biz makam mevki sevdalısı değiliz. Söke sevdalısıyız. Sökenin kaybolan yılları var. Sökeyi kime sorsak büyük köy diyorlar. Ama o devir artık bitiyor. Artık Söke parmak ile gösterilen bir şehir haline gelecek. 5 yılda Söke çağ atlayacak. Bunun sözünü veriyorum. 5 yıl boyunca makamdan ayrılmayanlar seçime günler kala sahaya inerek göstermelik açılışlar, şovlar yapıyorlar. Peki 5 yıl neden yapmadınız. Şimdi kaybetme korkusuyla ne yapacaklarını şaşırdılar. Söke halkımız biliyor ve görüyor" dedi.