SİYASET Haber Girişi : 28 Şubat 2024 00:20

SÖKE'NİN UMUDU "TEKİN YAVUZ"

SÖKE'NİN UMUDU

Söke Sanayi Sitesi'nde "Umudumuz sensin" sloganıyla karşılanan Cumhur İttifakı'nın Söke Belediye Başkan Adayı Tekin Yavuz, sanayi esnafının sorunlarını ve isteklerini dinledi. Yerel seçimlere 33 gün kala heyecan artarak devam ediyor. Her gittiği yerde "değişim Şart", "Umudumuz Sensin" sloganlarıyla karşılanan Cumhur İttifakı'nın Söke Belediye Başkan Adayı Tekin Yavuz'u Sanayi esnafı bağrına bastı.

"İNŞALLAH DEĞİŞİM SENİNLE OLACAK"

Yıllardır yaşadıkları sorunlara yenilerinin eklendiğini öne süren Sanayi esnafı, "Sizden destek ve hizmet bekliyoruz. Gördüğünüz gibi yollar ayrı sıkıntı. Yağmur yağdığı zaman buralar göle dönüyor. Ama ne hikmetse Başkanlar ortada görülmüyor. Seçim zamanı gelince halledeceğiz diyorlar. Bizim dayanacak gücümüz kalmadı artık, umudumuz sizsiniz. İnşallah değişim olacak. Nereye gitsek Tekin Yavuz diyorlar. Size güveniyoruz" dediler.

"HEPSİNİ TEK TEK ÇÖZECEĞİZ"

Cumhur İttifakı'nın Söke Belediye Başkan Adayı Tekin Yavuz, "Sanayimizin sorunlarını herkes görüyor. Yağmur zamanı göle dönmekten bir tutun yollarına kadar hep sorun. Ben size söz veriyorum. 1 Nisan'dan sonra artık bu basit sorunlarla uğraşmayacaksınız. Her zaman sahada sizin yanınızda olarak bu sorunları çözeceğim. Basit sorunlar Sökeyi esir almış durumda. Söke ileriye adım atmak yerine yıllardır geriye gidiyor. Söke halkımız takdir ederse 1 Nisan'dan sonra yine sizlerle bir araya gelerek ortak bir akılla bu sorunları ortadan kaldıracağız. Biz Sökemizi geliştirmek büyütmek, hak ettiği konuma getirmek için yola çıktık. Bu yolda sizlerin oylarınıza talibiz. Söke'nin artık kaybedecek bir yılı dahi yok. Biz kaybedilen yılları geri getirerek Sökemizi marka şehir haline getireceğiz. Her zaman söylediğim gibi biz makamda oturarak şehrimizi yönetmeyeceğiz. Halkımızın içinde olarak sorunları birebir görerek bu şehri yönetmeye talibiz" ifadelerini kullandı.

CENAZE TÖRENİNE KATILDI CENAZE NAMAZINA KATILDI

Cumhur İttifakı'nın Söke Belediye Başkan Adayı Tekin Yavuz çalışmaları kapsamında ayrıca, MHP Söke İlçe Teşkilatı yönetim kurulu üyesi Ziya İskender' in annesi Şükran İskender'in cenaze törenine katıldı.