MANŞET Haber Girişi : 13 Aralık 2021 15:24

SARIKEMER MUHTARI MEHMET DALMA'DAN BAŞKAN ÇERÇİOĞLUNA TEŞEKKÜR

SARIKEMER MUHTARI MEHMET DALMA'DAN BAŞKAN ÇERÇİOĞLUNA TEŞEKKÜR

 

Aydın Büyükşehir Belediyesi Ekipleri, Başkan Özlem Çerçioğlu'ndan aldıkları talimat ile önümüzdeki yaz mevsimini düşünerek şimdiden sondaj çalışmalarına hız verdi.

Söke'nin birçok noktasında başlayan sondaj çalışmalarına bugün de Sarıkemer Mahallesi'nde devam edildi. Sarıkemer Muhtarı Mehmet Dalma, Başkan Çerçioğlu'na çalışmalar için teşekkür ederek, " Su olmazsa hayat olmaz Özlem Başkanımız göreve geldiğinden beri su dahil her sorunumuzu anında çözüme kavuşturdu .

Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından Söke'nin Yenikent Mahallesi,Hisartepe Mevkii, Kaygılı, Serçin, Aslanyaylası,Akçakonak’ta devam eden sondaj çalışmaları vatandaşların yüzünü güldürdü..

Bugün bu çalışmalara Sarıkemer Mahallesi'de eklendi. Sarıkemer'de bulunan mevcut su hattına bağlanmak üzere iki yeni sondaj kuyusunun çalışmasına başlandı.

Çalışmaları yakından takip eden Sarıkemer Muhtarı Mehmet Dalma, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun ne talep ettilerse hemen yerine getirdiğini belirterek, yaşamın önemli bir parçası olan su konusunda da yaptıkları yeni kuyu isteklerinin hemen gerçekleştiğini ifade etti. Dalma, "Geçtiğimiz aylarda Aydın Büyükşehir Belediyesi Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli ile ASKİ Genel Müdürümüz Hakan Olkaç ziyaretimize gelmişlerdi. Kendilerine önümüzde ki süreçte kuraklık nedeniyle oluşacak olası sıkıntıların önüne geçmek için tedbir amaçlı mevcut su hattımıza bağlanacak yeni su kuyuları talep etmiştik. Durumu Sayın Başkanımız Özlem Çerçioğlu'na iletmişler ve anında Özlem Başkanımız çalışmaların başlaması talimatını vermiş. Şu an 2 adet kuyudan ulaşılan su bizim hattımıza önümüzde ki günlerde verilecek . Su olmazsa hayat olmaz Özlem Başkanımız göreve geldiğinden beri su dahil sorunumuzu anında çözüme kavuşturdu. Ayba deseniz her gün mahallemizde yağmur olur ararlar, soğuk olur hemen gelirler Ayba bizim evimizin bir parçası gibi oldu.Özlem Başkanımıza Sarıkemer halkı adına çok teşekkür ediyorum."dedi. MARATON TV