SİYASET Haber Girişi : 23 Şubat 2024 16:09

MHP'Lİ YAVUZ:"HERKESİN OYUNA TALİBİM"

MHP'Lİ YAVUZ:

Cumhur İttifakı'nın (MHP) Söke Belediye Başkan Adayı Tekin Yavuz, Söke'yi daha iyi yerlere getirmek amacıyla çıktıkları bu yolda herkesin oyuna talip olduklarını söyledi.

Kia Haber

Seçim çalışmalarına aralıksız devam eden Tekin Yavuz, Söke Fehime Faik Kocagöz Devlet Hastanesi, Beşiktaşlılar Derneği ve Kent Konseyini ziyaret etti.

Hastanede Başhekim Hasibe Özgeçen Dinçer'i ziyaret eden Tekin Yavuz, hastalara geçmiş olsun ziyaretinde bulundu, sağlık çalışanlarına ve hastalara çiçek ve çeşitli ikramlar dağıttı.

BEŞİKTAŞLILAR DERNEĞİNİ ZİYARET ETTİ

Cumhur İttifakı'nın Söke Belediye Başkan Adayı Tekin Yavuz'un bir sonraki durağı Söke Beşiktaşlılar Derneği oldu.

Tekin Yavuz'u yönetim kurulu üyeleriyle birlikte karşılayan Dernek Başkanı Uğur Karınca, "Geldiğiniz için bizleri mutlu ettiniz. Çıktığınız yolda başarılar diliyoruz. Kim Belediye Başkanı olursa elimizden gelen özveriyi göstermeye çalışacağız. Sizlere hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" dedi.

KENT KONSEYİ ZİYARET EDİLDİ

İlçedeki ziyaretlerine hız kesmeden devam eden Cumhur İttifakı'nın Söke Belediye Başkan Adayı Tekin Yavuz, Söke Kent Konseyi' ni ziyaret etti.

Ziyaretten dolayı mutlu olduklarını söyleyen Kent Konseyi Başkanı Saliha Ondört, Konsey olarak tamamı gönüllülerden oluşan 5 meclis ve 6 çalışma grubu ile Söke'nin sorunlarını İlçe gündemine taşımaya çalıştıklarını söyledi.

"SÖKE İÇİN HAYALLERİMİZ VAR"

Cumhur İttifakı'nın Söke Belediye Başkan Adayı Tekin Yavuz ziyaretlerde yaptığı açıklamada, Söke'nin kayıp yıllarını geri getirmek amacıyla, çıktıkları bu yolda herkesin desteğine ihtiyaç duyduklarını söyledi.

Tekin Yavuz, "Değişim sloganıyla çıktığımız bu yolda bütün hemşerilerimin desteğine ihtiyacım var. Bir yola çıktık. Sökemiz için, halkımız için güzel hizmetler yapmak istediğimiz şehrimizi büyütüp geliştirmek için bu yola çıktık. Sivil Toplum Örgütleri Derneklerimiz bizim için çok önemli. 1 Nisan'dan itibaren Söke Halkımız takdir ederse Başkanlığa geldiğimiz de şehrimizi Sivil Toplum Örgütlerimiz ve vatandaşlarımızla birlikte yöneteceğiz. Belediyede oturarak değil halkımızın içinde yöneteceğiz. Sökemiz için çok güzel hayallerimiz var. Bir çok projemiz var. Bunları hayata geçireceğimiz zaman ben yaptım oldu mantığıyla değil siz değerli Sivil Toplum Örgütlerimizle halkımızla istişare ederek hayata geçireceğiz. Ortak akılla Sökeyi yöneteceğiz" ifadelerini kullandı.