SİYASET Haber Girişi : 23 Şubat 2024 15:34

SÖKE'NİN TERCİHİ DEĞİŞİMDEN YANA

SÖKE'NİN TERCİHİ DEĞİŞİMDEN YANA

31 Mart'ta gerçekleşecek olan yerel seçimler öncesi Cumhur ittifakı (MHP) Söke Belediye Başkan adayı Tekin Yavuz, seçim çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. 

Kia Haber

Her gün erken saatlerde seçim maratonuna başlayan ve planlanan ziyaret programları çerçevesinde Söke'yi karış karış dolaşmaya özen gösteren Cumhur ittifakının adayı Tekin Yavuz, müthiş enerjisiyle vatandaşların gönlünde taht kuruyor. 
Tekin Yavuz bugün de, Çarşamba Pazarı' nda Esnaf ve Vatandaşlarla bir araya geldi. 

"SÖKE'NİN ÖNÜNDEKİ ENGELLERİ KALDIRACAĞIZ"
Pazarcı esnafının ve vatandaşları dinleyen Söke Belediye Başkan Adayı Tekin Yavuz, "Yıllardır belediyecilik çalışmalarından yoksun kalan Söke'de yerel yönetimin koyduğu bir takım görünür ve görünmez engeller var, bunları bir bir kaldıracağız. 1 Nisan’dan sonra Söke'deki hizmet engelini hep birlikte aşacağız, ilçemizde yaşayan 7’den 70’e herkes bizim yapmış olduğumuz icraatları fark edecek. Günlük yaşantılarında hissedecekler. 31 Mart tarihinde Söke'nin gelişmesinin önüne geçenlere hep birlikte ‘Dur’ diyeceğiz" ifadelerini kullandı. 

"SÖKE'YE HİZMET ÇAĞINI GETİRECEĞİZ" 
Söke'de değişime 39 gün kaldığını söyleyen Tekin Yavuz, "Değişim için Sökemizi daha iyi yerlere taşımak için yola çıktık. Söke halkımızın takdiriyle 1 Nisandan itibaren artık yeni Söke olacak. Makamda oturmak yerine gece gündüz sahada sizlerin yanında olacağım. Bir çok projemiz var. Bunlar yaptım oldu mantığıyla değil ortak akılla istişareler yaparak gerçekleştireceğiz. Ben söz veriyorum. Söke artık bu basit sorunlarla uğraşmayacak. Kronikleşmiş sorunları en kısa sürede ortak akılla çözeceğiz. Ardından  projelerimizi devreye koyarak Söke'de yeni bir çağ başlatacağız. Bu çağ hizmet çağı olacak. Artık sorunlarla konuşulan Söke değil hizmetlerle konuşulan bir Söke haline geleceğiz" dedi.