SİYASET Haber Girişi : 20 Ocak 2024 19:56

CUMHUR İTTİFAKI SÖKE BELEDİYE BAŞKAN ADAYI YAVUZ: "GİRMEDİK EV SIKMADIK EL BIRAKMAYACAĞIZ"

CUMHUR İTTİFAKI SÖKE BELEDİYE BAŞKAN ADAYI YAVUZ:

Cumhur ittifakı Söke Belediye Başkan Adayı Tekin Yavuz, AK Parti Aydın Milletvekili Seda Sarıbaş ile birlikte Yenidoğan Mahalle sakinleriyle bir araya geldi. Sarıbaş ve beraberindeki heyet Yenidoğan'da semt Pazarını ve mahalle esnafını ziyaret etti. 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri öncesi Cumhur İttifakının Söke Belediye Başkan Adayı Tekin Yavuz, sıkmadık el girmedik ev bırakmıyor.

"GECE GÜNDÜZ DEMEDEN ÇALIŞACAĞIZ"

Adaylığının açıklandığı ilk günden bu yana saha ziyaretlerine aralık vermeden devam eden Aday Yavuz, ilk olarak AK Parti İlçe Teşkilatında AK Parti Aydın Milletvekili Seda Sarıbaş ile bir araya gelerek istişarelerde bulundu. Daha sonra Belediye Başkan Adayı Tekin Yavuz ve AK Parti Aydın Milletvekili Seda Sarıbaş, Yenidoğan semt Pazarını ziyaret etti. Ziyarette vatandaşın sorunlarını dinleyen Cumhur İttifakı Söke Belediye Başkan Adayı Tekin Yavuz, en kısa sürede sorunları çözeceklerini ve gece gündüz sahada çalışmalar yapacaklarını dile getirdi. Pazarcı esnafı ve vatandaşlar Tekin Yavuz'a yolların son halini göstererek, şikayetçi oldular. Söke'nin sahipsiz olduğunu belirten vatandaşlar, "Gerçekten hizmet alamamaktan bıktık. Kimse gelip bakmıyor buranın halini. Değişim sonrası eğer hizmet olacaksa biz değişimden yanayız" dediler.

NOVADA ALIŞVERİŞ MERKEZİNİ ZİYARET ETTİLER Cumhur İttifakının Söke Belediye Başkan Adayı Tekin Yavuz ve AK Parti Aydın Milletvekili Seda Sarıbaş ile beraberindeki heyet, ilçenin en önemli alışveriş merkezi olan Novada Avm'de ki vatandaşlarla bir araya geldiler.

HAYATINI KAYBEDEN GAZİNİN EVİ ZİYARET EDİLDİ Geçtiğimiz günlerde yaşamını yitiren Kore Gazisi Hasan Hüseyin Aydın'ın evini ziyaret eden Cumhur İttifakı Söke Belediye Başkan Adayı Tekin Yavuz ve AK Parti Aydın Milletvekili Seda Sarıbaş, acılı aileye baş sağlığı diledi.