SİYASET Haber Girişi : 05 Mart 2024 23:07

CHP’li Gençay’a sevgi seli

CHP’li Gençay’a sevgi seli

CHP Didim Belediye Başkan Adayı Hatice Gençay, Didim Rumelili Romanlar Derneği’nin etkinliğinde Roman vatandaşlarla bir araya geldi. Gençay’ın ziyaretinde samimi görüntüler ortaya çıktı.

CHP Didim Belediye Başkan Adayı Hatice Gençay’ın çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Sabahın erken saatlerinden itibaren Didimliler ile bir araya gelerek talep ve önerilerini dinleyen Gençay, ilçede faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşlarının etkinliklerine de katılmayı ihmal etmiyor. 

Didim Rumelili Romanlar Derneği’nin düzenlediği etkinliğe katılan Gençay meşalelerle karşılandı. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Gençay, Romanların yaşadığı sorunları dinleyerek çözümü hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Gençay, “Didim Rumelili Romanlar Derneği'nin etkinliğine katıldım. Roman kardeşlerimizin coşkusu ve samimiyetiyle dolu sohbetler gerçekleştirdik. Onların yaşadığı sorunları dinleyip, çözüm önerilerimizi paylaştık. Sıcak ve misafirperver karşılamaları için teşekkür ederim. Hep birlikte, daha güzel bir Didim için çalışarak başaracağız!” ifadelerini kullandı.