SİYASET Haber Girişi : 08 Mart 2024 20:49

TEKİN YAVUZ:

TEKİN YAVUZ:

Cumhur İttifakı'nın Söke Belediye Başkan Adayı Tekin Yavuz, geleceğin Söke'sinde en büyük sözün kadınlara ait olacağını söyledi.

Tekin Yavuz, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü dolayısıyla Söke Cemevi'nde düzenlenen kahvaltı programına ile Belediye Meydanı’nda gerçekleştirilen kadınların el emeği göz nuru sergisine katıldı. Zeytindalı Parkı’nda kadın muhtar adayları ile bir araya geldi.

"KADINLAR BİR GÜN DEĞİL HER ZAMAN TAKDİR EDİLMELİ"

Kadınlara çiçek vererek günlerini kutlayan Tekin Yavuz, "Bugün, kadınlarımıza özel bir gün olmasının yanında, onların her gün takdir edilmesi gereken muhteşem varlıklar olduklarını hatırlamamızı da sağlayan önemli bir fırsat” dedi.

Kadınların sadece bir gün değil, her gün takdir edilmesi gereken muhteşem varlıklar olduklarını kaydeden Tekin Yavuz, "Kadınlarımız, toplumumuzun her alanında belirleyici roller üstleniyor. Onların liderlikleri, azimleri ve cesaretleri bizlere yol gösteriyor ve ilham veriyor. Bugün, kadınlarımızın yaptığı her şeyin değerini anlamak ve onlara olan minnettarlığımızı ifade etmek açısından çok özel bir gün. Hep birlikte kadınlarımıza daha iyi bir gelecek inşa etmek için çalışmaya devam edeceğiz. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun.” şeklinde konuştu.

KADIN MUHTAR ADAYLARIYLA BİR ARAYA GELDİ

Cumhur İttifakı'nın Söke Belediye Başkan Adayı Tekin Yavuz, gün dolayısıyla Sökeli kadın muhtar adaylarıyla da bir araya geldi.

Tekin Yavuz Zeytindalı Parkı’nda gerçekleşen buluşmada, "Söke'nin sorunlarını çok iyi biliyoruz. Her seçim zamanı verilen sözler vaatler var. Bu zamana kadar verilen sözler yerine getirilmeyip Söke makus kaderine terk edildi. 4 buçuk yıl boyunca makam odalarından dışarıya çıkmayan Belediye Başkanları son 5-6 ayda bir yerleri açma telaşına tutuldular. Hizmet yapıyoruz diyerek halkımızı kandırıyorlar. Söke'nin yol sorunu alt yapı sorunu 4-5 yıllık bir mesele değil yıllardır yerel iktidar Söke'de ne yaptı. Her yağmurda çekilen çile ortada. Biz tüm bu sorunları çözmek için yola çıktık. Artık Söke büyük köy olmaktan çıkarak hak ettiği mevkiye gelecek. Her zaman söylüyoruz. Şehrimizin kayıp yıllarını geri getireceğiz" dedi.

Cumhur İttifakının Söke Belediye Başkan Adayı Tekin Yavuz gün içerisinde ayrıca, ilçede faaliyet gösteren bir fabrika ile Söke Vergi Dairesi ve Söke Adliyesi'nde çalışan kadınlara çiçek dağıtarak günlerini kutladı.