SİYASET Haber Girişi : 27 Mart 2024 19:58

TEKİN YAVUZ:”SÖKE'Yİ MUTLU İNSANLAR KENTİ YAPACAĞIZ”

TEKİN YAVUZ:”SÖKE'Yİ MUTLU İNSANLAR KENTİ YAPACAĞIZ”
Her gittiği yerde kendisini ve eşini ailelerinden biri gibi karşılayan Sökelilere teşekkür eden Cumhur İttifakı Söke Belediye Başkan Adayı Tekin Yavuz, "Bizim şehrimize dair güzel hayallerimiz, projelerimiz var" dedi.

Pazar günü yapılacak seçimlerle ilgili sürenin sonuna yaklaşılırken, Söke Belediye Başkan Adayı Tekin Yavuz, çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

TEKİN YAVUZ VE EŞİNE ÇARŞAMBA PAZARI'NDA YOĞUN İLGİ 

Tekin Yavuz seçim çalışmaları kapsamında bugün, Çarşamba Pazarında vatandaşlarla bir araya geldi, Söke Çarşı ile Milas Karayolu üzerindeki alışveriş merkezlerindeki esnafları dolaştı.
Söke Belediye Başkan Adayı Tekin Yavuz'u eşiyle birlikte pazarda dolaşırken gören vatandaşlar, yoğun ilgi gösterdi. 
Yavuz çiftiyle fotoğraf çektirmek için sıraya giren vatandaşlar, Tekin Yavuz’a Pazar günü yapılacak seçimlerde başarılar diledi.

“DAHA YAŞANABİLİR BİR SÖKE İÇİN ÇALIŞACAĞIZ”

Vatandaşların yoğun ilgisine teşekkür eden Söke Belediye Başkan Adayı Tekin Yavuz, “Bizim şehrimize dair güzel hayallerimiz, projelerimiz var. Çocuklarımız ve gençlerimiz güzel bir Söke’de yaşasın istiyoruz. Emeklilerimiz ve yaş almış vatandaşlarımızın dolaşabileceği, bir arada olabileceği yerler olsun istiyoruz. Söke merkezde ne varsa kırsalda da o olsun, şehrimizin insanları mutlu olsun diye çalışacağız. Ben her gittiğim yerde bunun sözünü veriyorum. Önümüzdeki 5 yılda insanlarımızın mutlu olması için elimizden ne geliyorsa yapacağız diyorum. İnanın bunun için çok çalışacağım ve sizlere layık olacağım” ifadelerini kullandı.