SİYASET Haber Girişi : 26 Mart 2024 19:43

TEKİN YAVUZ:"SÖKE'Yİ MASA BAŞINDA DEĞİL SOKAKTAN YÖNETECEĞİZ"

TEKİN YAVUZ:

Yerel seçimlere kısa bir süre kala saha temaslarını arttıran Cumhur İttifakı'nın Söke Belediye Başkan Adayı Tekin Yavuz, "1 Nisan'dan itibaren Söke ile ilgili tüm kararları masa başında değil, vatandaşlarla birlikte alacağız" dedi.

Tekin Yavuz seçim çalışmaları kapsamında bugün, Söke alt sanayi esnaflarını ve Söke - Milas Karayolu üzerindeki Mağazalar Bölgesini ziyaret etti.

Esnafları tek tek dolaşarak hayırlı işler dileyen Tekin Yavuz, Söke'yi hep birlikte ortak akılla yönetmek için yola çıktıklarını söyledi.

"SÖKE'DE BİR ŞEYLER DEĞİŞSİN ARTIK"

Sökelilerin kentte yaşamak istemediklerini öne süren esnaflar, "Biz artık Söke'nin bu halinden memnun değiliz. Misafirimiz gelse gideceğimiz kalacağımız bir yer yok. Yolların hali ortada. 20 yıldır yapılan bir şey yok. Yağmur yağdı mı resmen kilitlenip kalıyoruz. Söke'de değişim istiyoruz artık" ifadelerini kullandılar.

"SÖKE 1 NİSAN'DAN İTİBAREN FARKLI BİR GÜNE UYANACAK"

Cumhur İttifakı'nın Söke Belediye Başkan Adayı Tekin Yavuz, 1 Nisan'dan itibaren Söke'de hizmet seferberliği ilan edeceklerini söyledi.

Söke'de girmedik sokak bırakmayacaklarını kaydeden Tekin Yavuz, "Ben gittiğim her yerde her zaman söylediğim tek şey Söke 1 Nisan'dan sonra farklı bir güne uyanacak. Yeni bir sayfa açacağız. Sökemizde seferberlik ilan ediyoruz. Girmedik sokak, mahalle bırakmayacağız. İnsanlarımızı ayrıştırmadan eşit şekilde hizmet edeceğiz. Ben o bu değil biz olacağız. Ortak akılla şehrimizi yöneterek Sökeyi hak ettiği mevkiye en kısa sürede getireceğiz. Biz bunun sözünü veriyoruz. Biz bu yola çıkarken baktık gördük şehrimizin insanları mutlu değil, çocuklarımız için sosyal donatılar eğitimlerine katkı sunacak yerler yok. Biz bunları değiştirmek insanlarımızı mutlu etmek. Sorunları en kısa sürede halletmek için yola çıktık. Bu yolda sizlerin desteğine oylarınıza talibim. Şehrimiz bir 5 yıl daha kaybetmesin" dedi.

Tekin Yavuz çalışmaları kapsamında ayrıca, Söke Sanayi Sitesi'nin sevilen iş insanlarından Ayşe Anya'nın annesi Fahriye Kardan'ın cenaze törenine katıldı.