SİYASET Haber Girişi : 20 Mart 2024 15:48

TEKİN YAVUZ:"SÖKE'Yİ GÜZEL YARINLARA TAŞIYACAĞIZ"

TEKİN YAVUZ:

Cumhur İttifakı'nın Söke Belediye Başkan Adayı Tekin Yavuz, yıllardır hizmete hasret kalan Söke'yi belediyecilikten anlayan, güçlü bir ekiple geleceğe taşıyacaklarını söyledi.

Seçim çalışmalarına hızlı bir şekilde devam eden Tekin Yavuz, güne Söke Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü’nü ziyaret ederek başladı.

Yavuz, merkezde açılan kursları dolaşarak kursiyerlerle sohbet etti.

SALI PAZARI'NDA VATANDAŞLARLA BİR ARAYA GELDİ

Cumhur İttifakı'nın Söke Belediye Başkan Adayı Tekin Yavuz'un bir sonraki durağı Fevzipaşa Mahallesi'nde kurulan Salı Pazarı oldu.

Pazarda vatandaşların sorunlarını dinleyerek, projelerini anlatan Söke Belediye Başkan Adayı Tekin Yavuz, "Söke'yi hep birlikte ortak akılla yöneteceğiz ve güzel yarınlara taşıyacağız" dedi.

"31 MART SONRASINDA YİNE SOKAKLARDAYIM"

Vatandaşlara projelerini anlatan ve geleceğin Söke'sinden bahseden Tekin Yavuz, "Ben Söke’liyim. 31 Mart sonrasında yine sokaklarda olacağım. Sizlerin taleplerini yerinde inceleyip, çözüme kavuşturacağım. Söke'nin güzelliklerini ve zenginliklerini daha da ön plana çıkaran çok doğru projeler hazırladık. Adil, şeffaf ve katılımcı bir yönetim anlayışıyla Söke'yi daha yaşanabilir bir kent haline getireceğiz ve Söke'yi hep birlikte daha güzel yarınlara taşıyacağız" dedi.

Söke Belediye Başkan Adayı Tekin Yavuz ayrıca, Davutlar'daki yazlığında ölü bulunan Abidin Canbazoğlu’nun Koca Camii'nde düzenlenen cenaze törenine katıldı.

Canbazoğlu Ailesi'ne taziyelerini ileten Tekin Yavuz, cenazeye katılan vatandaşlarla sohbet etti.

Cumhur İttifakı'nın Söke Belediye Başkan Adayı Tekin Yavuz çalışmaları kapsamında, Söke Şairler ve Yazarlar Derneği ile Celaliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni de ziyaret etti. Aydın Caddesi üzerinde esnafları dolaştı.