SİYASET Haber Girişi : 19 Mart 2024 15:52

TEKİN YAVUZ:"SÖKE'NİN KADERİNİ BİZ DEĞİŞTİRECEĞİZ"

TEKİN YAVUZ:

Cumhur İttifakı'nın Söke Belediye Başkan Adayı Tekin Yavuz, Serçin, Sarıkemer, Yenidoğan ve Gölbent mahallelerinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi, sorunlarını dinledi.

Seçim çalışmaları kapsamında Söke'nin her yerini karış karış gezen Söke Belediye Başkan Adayı Tekin Yavuz, kısa sürede Sökeli vatandaşların kalbinde taht kurdu.

Gittiği yerlerde çektiği videolarla sorunlara anında çözüm bulan Tekin Yavuz, Söke'de umut olmaya devam ediyor.

"SARIKEMER KADERİNE TERK EDİLMİŞ DURUMDA"

Seçimden önce Belediye Başkanının Sarıkemer Mahallesi’nin yolunu dahi bilmediğini söyleyen vatandaşlar, "Mahallemiz kaderine terk edilmiş durumda. Sanayinin durumu ortada. 4 buçuk yıldır bir kez olsun Belediye Başkanı Mustafa İberya Arıkan buraya gelmedi. Şimdi nasıl gelip oy isteyecekler" şeklinde konuştular.

"GECE GÜNDÜZ SAHADA VATANDAŞLARLA BİR ARADAYIZ"

Ziyaret ettiği yerlerde vatandaşlara Söke'de çözülemeyecek sorun bırakmayacaklarının sözünü veren Tekin Yavuz, "Mahallemizin ve Sökemizin sorunlarını yakından biliyoruz. Gece gündüz sahada vatandaşlarımızla bir aradayız. Sanki Söke'de her şey toz pembe tüm sorunlar çözülüyor gibi algı yapıyorlar. Ama yıllardır aynı sorunlarla vatandaşlarımız boğuşuyor. Onların tek bildikleri ise algı yapmak. Seçimden seçime gelerek boy gösteriyorlar. Sökemizin kaybedecek bir 5 yılı daha yok. Her yağmur yağdığında çekilen çile ortada. 1 Nisan'dan itibaren artık çözüm zamanı artık hizmet zamanı diyoruz. Daha güzel daha yaşanılır bir şehir için hizmet seferberliğine başlıyoruz. Bunun sözünü veriyorum" dedi.