SİYASET Haber Girişi : 18 Mart 2024 15:40

TEKİN YAVUZ:“KAVGA ETMEDEN VE AYRIŞTIRMADAN HİZMETİ VATANDAŞIN AYAĞINA GETİRECEĞİZ”

TEKİN YAVUZ:“KAVGA ETMEDEN VE AYRIŞTIRMADAN HİZMETİ VATANDAŞIN AYAĞINA GETİRECEĞİZ”

Cumhur ittifakı’nın Söke Belediye Başkan Adayı Tekin Yavuz, Söke halkının yıllardır küs belediye başkanları ve ayrıştırmalar nedeniyle hak ettiği hizmeti alamadığını söyledi.

Vatandaşların bu durumdan bıktığını ve hizmet istediğini kaydeden Tekin Yavuz, “31 Mart tarihi Söke için, hizmet için dönüm noktası olacak. Söke bu makus talihinden kurtulacak” dedi.

TEKİN YAVUZ’A TATİL PAZARI’NDA YOĞUN İLGİ

Cumhur İttifakı'nın Söke Belediye Başkan Adayı Tekin Yavuz, Pazar gününü Söke'nin en büyük semt pazarlarından olan Tatil Pazarı’ndaki esnaf ve vatandaşlara ayırdı.

Tekin Yavuz, Tatil Pazarı esnafını ziyaret ederek, esnaflara hayırlı işler, vatandaşlara ise hayırlı pazarlar dileklerini iletti.

Söke Belediye Başkan Adayı Tekin Yavuz’u karşılarında gören vatandaşlar, sorunlarından bıktıklarını, seçimden seçime bir şeyler yapıyormuş gibi görünen yöneticilerden kurtulmak istediklerini belirttiler.

Söke’de mutlak bir değişimin olması gerektiğini öne süren esnaf ve vatandaşlar, "Biz yıllardır çözüme kavuşmayan bu sorunlardan bıktık. Her seçim aynı vaatleri verip daha sonra kabuklarına çekiliyorlar. Biz seçimden seçime Başkan görmek istemiyoruz. Her zaman bizim yanımızda olan sorunlara anında çözüm bulan Başkan istiyoruz" dediler.

“SÖKE’DE 1 NİSAN’DAN İTİBAREN HİZMET SEFERBERLİĞİ BAŞLATIYORUZ”

Söke'nin hizmete aç olduğunu söyleyen Cumhur İttifakı'nın Söke Belediye Başkan Adayı Tekin Yavuz, "Söke halkımızın takdiriyle 1 Nisan'dan itibaren hizmet seferberliğine başlıyoruz. Ben bu yola değişim için Söke'nin sorunlarını en kısa sürede çözmek için çıktım. Bu yolda hepinizin oylarına talibim. Halkımızın değişim istediğini de görüyoruz. Çünkü yıllardır sorun çözmeyen sadece vaat veren bir yerel yönetim var. Zaten çözüm üreten bir yerel yönetim olsaydı yıllardır bu sorunlar çözüme kavuşurdu. Biz kavga etmeden ayrıştırmadan o bu demeden her mahallemize her sokağımıza hizmet götüreceğiz. Sorunları çok iyi biliyoruz. Ortak akılla en kısa sürede bunları çözeceğiz" dedi.