SİYASET Haber Girişi : 19 Ocak 2024 14:50

Tekin Yavuz Gece Mesaisinde

Tekin Yavuz Gece Mesaisinde

Söke Belediye Başkan Adayı olarak ismi açıklanır açıklanmaz seçim çalışmalarına başlayan MHP Söke Belediye Başkan Adayı Tekin Yavuz, gönüller yapmaya devam ediyor. 

Kia Haber

Gündüzleri MHP ve Ak Parti yetkililerinin hazırladığı program ile ilgili ziyaretler yapan Tekin Yavuz, geceleri de karış karış Söke’yi dolaşıyor. 
31 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimlere kısa bir süre kaldığını belirten Başkan Adayı Yavuz, gece gündüz demeden gördüğü herkese kendisini ve projelerini anlatıyor.

SÖKE'NİN 24 SAAT ÇALIŞACAK BİR BAŞKANA İHTİYACI VAR 
Söke’nin kronikleşen sorunlarının çözümü için gece gündüz demeden Söke'de yaşayan bir başkana ihtiyacı bulunduğunu söyleyen Tekin Yavuz, "Hiç kimsenin kaygısı olmasın. Söke’nin sorunlarını ve çözümünün ne olduğunu çok iyi biliyorum. Çünkü ben burada doğdum, burada büyüdüm, burada çalışıyorum, gelecekte de burada yaşamaya devam edeceğim. Biz ortak akılla Söke'nin sorunlarının üstesinden geleceğiz. Bunu da hep birlikte yapacağız. Görüyorsunuz Söke yıllardır sahipsiz. Bir 5 yılımız daha boşa gitmesin. Gelin yerelle geneli birleştirelim. İnşallah 31 Mart'ta bu kötü gidişata hep birlikte son vereceğiz. Mustafa Savaş vekilim başkanlığında Aydın'da, burada da benim başkanlığımda yepyeni bir dönemi başlatacağız. Sizlerin desteğiyle Söke'yi marka kent haline getireceğiz." dedi.