SİYASET Haber Girişi : 17 Ocak 2024 19:39

TEKİN YAVUZ’DAN MUHTARLARA BELEDİYEDE ODA SÖZÜ

TEKİN YAVUZ’DAN MUHTARLARA BELEDİYEDE ODA SÖZÜ

Söke Muhtarlar Derneği'ni ziyaret eden Belediye Başkan Adayı Tekin Yavuz, "Söke Belediyesi'ne gelen muhtarlarımız Belediye Başkanının veya daire müdürlerinin kapısında beklemeyecekler. Muhtarlarımızın Söke Belediyesi'nde kapısını açıp girebilecekleri bir odaları olacak" dedi. Muhtarlardan Aday Yavuz'a sıcak karşılama MHP Söke Belediye Başkan Adayı Tekin Yavuz, Muhtarlar Derneği ve Yörükler Derneğini ziyaret etti. Gerçekleşen ziyarette, muhtarların sorunlarını dinleyen Aday Yavuz, notlarını alarak çözüme kavuşturma sözü verdi. 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri öncesi Cumhur İttifakının Söke Belediye Başkan Adayı Tekin Yavuz, saha ziyaretleri kapsamında Muhtarlar Derneği ve Yörükler Derneğini ziyaret etti. İlk olarak Söke Muhtarlar Derneğini ziyaret eden Aday Yavuz, burada muhtarlarla bir araya geldi. Mahallelerin ve ilçe genelinin sorunlarına hakim olduğunu ifade eden MHP Söke Belediye Başkan Adayı Tekin Yavuz, sorunları en kısa sürede çözeceklerini de ekledi.

Kia Haber

İÇİMİZDEN BİRİSİ ÇIKSIN

Ziyaretten büyük memnuniyet duyan Muhtarlar Derneği Başkanı Ali Çıtak, "Demokrasinin vazgeçilmez unsuru olan seçimlerimiz yaklaştı. Söke’de yeni Belediye Başkanımız seçilecek. Sevgili Cumhur İttifakı'nın Söke Belediye Başkan Adayı Tekin Yavuz kardeşimize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum. Her şey Sökemiz için, Sökemiz kazansın. Söke bizim Sökemiz yıllardan beri şu var. Ben siyaset meydanında şunu gördüm. Büyük Söke devamlı küçülmekte. Bizim birlik ve beraberlik olmamız gerekiyor. Sökemizin bir yere varması gerekir. En büyük Söke asla küçülemez. Kim çıkarsa çıksın birlik beraberlik olalım. Buradan çıksın. Söke’de Söke, bizim Sökemiz var" dedi. Muhtarlarımız bizim için çok önemli Tüm sorunları bildiğini ve 1 Nisan'ın Söke için Milat olacağını söyleyen MHP Söke Belediye Başkan Adayı Tekin Yavuz, "Muhtarlarımız bizim için çok önemli. Şehrimizin yönetimi için çok önemli. Çünkü sizler devamlı halkla iç içesiniz. Devamlı sorunları biliyorsunuz. Halkımız takdir ederse Belediye Başkanı seçilirsem telefonum 24 saat açık olacak. Sizin tüm sorunlarınızı çözmek için elimden gelenin en fazlasını yapacağım. 1 Nisan'dan itibaren hizmet için seferberlik ilan ediyoruz. Genelle yereli buluşturup Söke'nin bütün sorunlarını çözeceğim. Söke İl olması gerekiyor. Ancak şu an Söke büyük bir köy. Ben hepinizin oyuna talibim. Eğer ben seçilirsem kayıp olan yıllarımızı 5 yıl içinde kapatacağıma söz veriyorum. Geceli gündüzlü çalışmak devamlı proje üreteceğim. Ankara'ya da devamlı gidip geleceğiz. Sizin arkanızdayım. Her zaman da arkanızda olacağım. Belediyede muhtarlar Odası kuracağım. Sizde seçilerek geldiniz bende seçilerek geldim. Sökemizin sorunlarının hep beraber üstesinden geleceğiz" şeklinde konuştu. Yörükler Tekin Yavuz'u bağrına bastı Muhtarlar Derneği sonrasında Yörükler Derneğini ziyaret eden MHP Söke Belediye Başkan Adayı Tekin Yavuz, Yörükler derneğinde yoğun ilgi gördü. Seçimlerde tam destek sağlayacaklarını söyleyen Söke Yörükler Derneği Başkanı Sami Karagöz, "Geldiğiniz için bizleri çok mutlu ettiniz. Bu zaferi inşallah hep birlikte kazanacağız. Allah ömrümüzü bize bahşettiği sürece sizin yanınızdayız. Bu konuda asla şüpheniz olmasın. Ben ve benim ekibim her konuda sizin destekçiniz. Allah utandırmasın" dedi.

HEPİNİZİN OYUNA TALİBİM

Söke'nin basit sorunları olduğunu ve bunu en kısa sürede çözeceklerini söyleyen MHP Söke Belediye Başkan Adayı Tekin Yavuz, "Söke'nin çok basit sorunları var. Yol, ulaşım, park, alt yapı bunları çözemiyorlar. Biz bu sorunları en kısa sürede çözmeye talibiz. Her yağmurda Söke'ye deniz geliyor. Çok üzücü bir durum bu. Bunları unutmazsak sandıkta gerekli faturayı kesersek Söke için sorunlar çözülür. Sokakta dolaşıyoruz çok sıkıntılar duyuyoruz çok dertliyiz. Ben her seçmenin oyuna talibim. Ben halkımızı ve Sökemizi seviyorum. Ben şehrimin mutlu insanları olmasını istiyorum. Hepinizin destekleriyle bunu başaracağız. Büyükşehir Belediyesi içinde Mustafa Savaş Başkanımıza oy verelim. Yerel ile Geneli birleştirelim. Sizlerin oylarınıza talibim" dedi.