SİYASET Haber Girişi : 07 Mart 2024 01:01

TEKİN YAVUZ’DAN MİTİNG GİBİ AÇILIŞ

TEKİN YAVUZ’DAN MİTİNG GİBİ AÇILIŞ

Cumhur İttifakı'nın Söke Belediye Başkan Adayı Tekin Yavuz'un Yenicami Mahallesi'ndeki Seçim Koordinasyon Merkezinin açılışı gövde gösterisine dönüştü.

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği açılışa, Ak Parti Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Savaş, Ak Parti Aydın Milletvekili Ömer Özmen, Ak Parti Aydın İl Başkanı Gökhan Ökten, Ak Parti MYK Üyesi Umut Tuncer, STK temsilcileri, oda başkanları, muhtarlar ve çok sayıda partili katıldı.

"DAYAN SÖKE BİZ GELİYORUZ"

Cumhur İttifakı'nın Söke Belediye Başkan Adayı Tekin Yavuz açılışta yaptığı konuşmada, "Hizmetle buluşmaya 25 gün kaldı. Dayan Söke, dayan Aydın. Söke Belediye Başkanı Mustafa İberya Arıkan ve Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu 4 buçuk yıl boyunca bekledi. Seçime 5 ay kalınca çalışmaya başladı. Halkımız bunu görüyor. Biz 5 yıl boyunca hizmet seferberliği başlatarak kaybolan yıllarımızı geri getireceğiz. Bunun sözünü buradan veriyorum. Makamda oturarak değil sahada vatandaşımızın içinde hizmet yapacağız" dedi.

"SÖKE’DE YAĞMUR ÇİLE OLMAYACAK"

AK Parti Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Savaş da konuşmasında, Aydın'ın ve Söke’nin kaybolan yıllarını geri kazandıracaklarını söyledi. Sorunları çözeceklerinin sözünü veren Savaş, "Tekin Başkanım çok güzel konuştu. Hem Sökemizin hem Aydın'ın kaybolan yıllarını geri getireceğiz. Sökemizde çok sorun var. Bunların hepsini çözeceğiz. Her yağmur yağdığında Sökede oluşan çileyi biliyoruz. 1 Nisan'dan itibaren artık Söke'de yağmur çile olmayacak. Bunun sözünü buradan veriyorum. Adayımız Tekin Kardeşimin yanındayım ve emrindeyim. Bize oy veren vermeyen herkesin Belediye Başkanı olacağız" ifadelerini kullandı.

"31 MART'TA BELEDİYELER ARASI KAVGA SONA ERECEK"

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun yönetim şeklini eleştiren Mustafa Savaş, "Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı şu anda kaynakları boşa harcıyor. Kendi reklamı için harcıyor. Vaat ettiği projeleri yapamayan, son 5 ay kala çarşı pazar gezen temel atan, kendi Belediye Başkanlarıyla kavgalı olan bir yönetim 31 Martta sona erecek. Sökemiz Büyükşehir Belediye Başkanının kaprisleri yüzünden ve kavgalarından çok şey kaybetti. Başka ilde yaşayan vatandaşlarımız Aydın'ı parmakla göstererek Aydın nereden nereye geldi diyecekler. Bunun sözünü buradan veriyorum" dedi. Mustafa Savaş ve Tekin Yavuz daha sonra, Çarşamba Pazarında esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.