SİYASET Haber Girişi : 06 Şubat 2024 18:42

TEKİN YAVUZ'DAN DEPREMDE HAYATINI KAYBEDENLER İÇİN LOKMA HAYRI

TEKİN YAVUZ'DAN DEPREMDE HAYATINI KAYBEDENLER İÇİN LOKMA HAYRI

Cumhur İttifakı'nın Söke Belediye Başkan Adayı Tekin Yavuz, Miraç Kandili dolayısıyla Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerinde hayatını kaybedenler için lokma hayrı yaptı.

6 ŞUBAT SÖKE'DE UNUTULMADI

Türkiye'nin yüreğini yakan 6 Şubat depremlerinin yıl yıldönümünde Tekin Yavuz, Kocacami ve Mescit camiinde lokma hayrı düzenleyerek mevlit okuttu. Düzenlenen hayra, Cumhur İttifakı'nın Söke Belediye Başkan Adayı Tekin Yavuz, AK Parti Söke İlçe Başkanı Fatih Gürer, MHP Söke İlçe Başkanı Ömer Akalın, Söke Ticaret Odası Başkanı Metin Sakalar, çok sayıda partili ve vatandaş katıldı.

"ALLAH BİR DAHA YAŞATMASIN"

Cumhur İttifakı'nın Söke Belediye Başkan Adayı Tekin Yavuz, "6 Şubat 2023 depreminin üzerinden bir yıl geçmesine rağmen acımız devam ediyor. Depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah rahmet eylesin, ailelerine sabırlar versin. Çok zor günler geçirdik. Söke' mizde de depremzede kardeşlerimiz, abilerimiz, ablalarımız var. Onları ziyaret ederek acılarını paylaştık. Sorunlarını ve isteklerini dinledik. Allah bir daha böyle bir felaket yaşatmasın. Ayrıca Söke halkımızın Miraç Kandilini en içten dileklerimle kutluyorum" dedi. Tekin Yavuz daha sonra,depremzede aileleri evlerinde ziyaret ederek sorunlarını ve isteklerini dinledi.