SİYASET Haber Girişi : 27 Mart 2024 14:34

TEKİN YAVUZ’DAN ÇAT KAPI EV ZİYARETLERİ

TEKİN YAVUZ’DAN ÇAT KAPI EV ZİYARETLERİ

Cumhur İttifakı Söke Belediye Başkan Adayı Tekin Yavuz, vatandaşları evlerinde ziyaret ederek talep ve önerilerini dinliyor.

Pazar günü yapılacak yerel seçimlere kısa bir süre kala saha çalışmalarına hız veren Söke Belediye Başkan Adayı Tekin Yavuz, sabahın erken saatlerinde başladığı ziyaretlerini gecenin geç saatlerine kadar sürdürüyor.

Esnaf ve halk ziyaretlerine büyük önem veren Tekin Yavuz, vatandaşları evlerinde ziyaret ederek talepleri birinci ağızdan dinliyor.

Çat kapı ev ziyaretleri gerçekleştiren Söke Belediye Başkan Adayı Tekin Yavuz’u karşılarında gören ev sahiplerinin mutluluğu ise yüzlerine yansıyor.

GÖNÜLLERE DOKUNMAYA DEVAM EDİYOR

Gerçekleştirdiği ziyaretlerde vatandaşlara projelerini anlatan Söke Belediye Başkan Adayı Tekin Yavuz, “Çaldığımız her kapıda bizi gördüklerinde sevinçle karşılayan tüm hemşehrilerime yürekten teşekkür ediyorum. Heyecanlarını yüzlerinde görmek beni ziyadesiyle mutlu ediyor. Ben her gittiğim yerde ilk günden çalışmaya başlayacağımın sözünü veriyorum. 1 Nisan’dan itibaren Söke bir dakika bile kaybetmeyecek. Söke’nin yıllardır ihmal edilen, göz ardı edilen sorunlarını bir bir çözeceğiz. Bunun için belediyeciliği iyi bilen çok güçlü bir ekip oluşturduk. Gelecek 5 yılda şehrimizin insanlarının mutlu olması için elimizden ne geliyorsa yapacağız. Bu şehri hep birlikte yöneteceğiz. Bugüne kadar olduğu gibi makamlara ve koltuklara yapışıp kalmayacağız. Hep sokakta, sizin yanınızda olacağız. Söke için çok çalışacağız. Söke’yi mutlu insanların şehri yapacağız” dedi.