SİYASET Haber Girişi : 03 Şubat 2024 17:28

TEKİN YAVUZ ÇOCUKLARI SEVİNDİRDİ

TEKİN YAVUZ ÇOCUKLARI SEVİNDİRDİ

Çocukların geleceği için yola çıktıklarını her ziyarette vurgulayan Cumhur İttifakı'nın Söke Belediye Başkan Adayı Tekin Yavuz, Söke'de çocuklara hediyeler vererek, sevindirdi.

"Çocuklarımızın geleceği için Söke değişmeli" parolasıyla yola çıkan Cumhur İttifakı'nın Söke Belediye Başkan Adayı Tekin Yavuz, Atatürk Parkı, Harikalar Diyarı, Uğur Mumcu Parkında oyun oynayan çocuklar ve aileleriyle bir araya geldi.

Tekin Yavuz’a hediyeleri için teşekkür eden ve başarılar dileyen aileler, parktaki aletlerin bakımsızlığından şikayetçi oldular.

Söke’de çocuklar ve gençlerin zaman geçirebileceği alanların yetersizliği olduğunu belirten aileler, "Çocuklarımızın bu parkları hak etmediğini düşünüyoruz. Görüyorsunuz kablo çıkmış ucu bantlanmış. Aynı şekilde bazı makinalarda bakım yapılmıyor. Buraya ailemizle geliyoruz ama huzur ve güven açısından endişe ediyoruz. Umarız verdiğiniz sözleri tutarsınız. Çocuklar evde telefonda sizi görünce mutlu oluyorlar. Bunu samimi bir şekilde söylüyoruz. İnşallah çocuklarımız için güzel şeyler yaparsınız" ifadelerini kullandılar.

“ÇOCUKLAR BİZİM HER ŞEYİMİZ”

Çocuklara hediyeler veren Aday Yavuz, ailelerine 1 Nisan'dan itibaren Söke’de çocuklara ve gençlere özel alanlar yapma sözü verdi.

Çocuklar için güzel bir şehir inşa etme hedefiyle yola çıktığını kaydeden Tekin Yavuz, "Çocuklarımız bizim her şeyimiz. Siz değerli ailelerimiz çocuklarınızı hafta sonu veya hafta içi parka getirdiğinizde içinizde oluşan endişeyi hissedebiliyorum. Çoğu oyun makinalarının bakımı yapılmıyor. 1 Nisan'dan itibare Söke'de ilk olarak parklarımızı yenileyerek daha güvenli ve huzurlu bir yere çevireceğiz. Ardından yine istişarelerde bulunarak yeni parklar ve çeşitli gelişim yerleri açacağız. Amacımız kesinlikle siyaset değil, emanet olan bu güzel Sökemizi daha da geliştirerek çocuklarımıza daha güzel bir şehir sunmak. Ben çocuklarımızın geleceği için sizlerden oy istiyorum. Sökemizin kaybetmeye değer bir 5 yılı daha yok" dedi.