EKONOMİ Haber Girişi : 17 Kasım 2023 15:42

STO'DAN ALMANYA ÇIKARMASI

STO'DAN ALMANYA ÇIKARMASI

Söke Ticaret Odası UR-GE (Uluslararası Rekabetçiliğin Geliştirilmesinin Desteklenmesi) projesi kapsamında üyeleriyle birlikte Almanya'daki fuara katıldı.

Söke Ticaret Odasının 2 yıldır yürüttüğü Ticaret Bakanlığının %75 destekli URGE (Uluslararası Rekabetçiliğin Geliştirilmesinin Desteklenmesi) Projesi ile Söke ve çevresinde tarım makineleri üretimi alanında faaliyet gösteren üyelerin Uluslararası pazarda rekabet güçlerini arttırarak, katma değeri yüksek ihracat faaliyetleri gerçekleştirebilmeleri amacıyla Söke Ticaret Odası Başkanı Metin Sakalar ve yönetimi 12-18 Kasım 2023 Tarihleri arasında Almanya’da düzenlenen Agritechnica Hannover 2023 Fuarına katılmak için Almanya’ya gitti.

Düzenlenen fuara Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Sakalar, Proje Danışmanı Dr. Murat Esmeray, Mehmet Çınar, Mediha Karaoğlu İşgören, Cavit Can İşgören, Uğur Karaoğlu, Ömer Faruk Dönder, Ziya Altınöz, Yağız ve Ersev Kuyucu, Evren Tehmen ve Meriç Karaçancı kaldı.

GECE GÜNDÜZ DEMEDEN ÇALIŞMAYA DEVAM EDİYORUZ

Söke Ticaret Odası Başkanı Metin Sakalar, "Agritechnica, Hannover'de iki yılda bir düzenlenen tarım makineleri ve ekipmanları için önde gelen uluslararası bir sergidir. Yeniliklerin başlatıldığı, trendlerin belirlendiği ve vizyonların tartışıldığı yer olan Hannover'deki Sergi Alanında, Üreticiler, çiftçilerin daha hassas, daha verimli ve daha fazla kaynak tasarrufu sağlamaya çalıştıkları çözümler sunuyor. Uzmanlık alanları elektronik ve sensör teknolojisi olan Agritechnica, tarım makineleri ve ekipmanları için dünyanın en büyük ticaret fuarıdır. Sökemizi uluslararası ortamlara çıkardığımız için çok mutluyuz. Söke ismimi global hale getireceğiz. Agritechnica Hannover 2023 Fuarında Ülkemizin Hannover Başkonsolosu Gül Özge Kaya ve Hannover Ticaret Ateşesi Yasemin Özak Coşku heyetimize candan samimi ilgilerinden dolayı Söke Ticaret Odamız adına şükranlarımı sunuyorum.

Ayrıca Hanover Post Gazetesi Kuzey Almanya Müdürü Erdal Altuntaş'a Almanya basınında bize yer verdiği için Söke Ticaret Odamız adına çok teşekkür ederim.

Yine çok Kıymetli Okul Arkadaşım Hamburg Konsolosluğu Eğitim Ateşeliğinde görevli Dilek Tabak'a Söke Ticaret Odamızı gururlandırdığı ve her zaman hertürlü desteğe hazır olduğunu söylemesi onur ve gurur verici. Kendisine Başarılar diliyorum" dedi.