SİYASET Haber Girişi : 17 Nisan 2023 10:56

Son Hamlesi ile Aydın siyasetinde dengeleri bozdu

Son Hamlesi ile Aydın siyasetinde dengeleri bozdu

Eşin Grup Yönetim kurulu başkanı Aydın’nın sevilen iş insanlarından Büyük Birlik Partisi 28.Dönem Aydın Milletvekili Adayı Rıdvan Eşin Aydın Siyasetinde Dengeleri Bozdu …

BİR HAYALİM VAR

Aydın Siyaset Arenasında Dürüstlüğü ve Merhametiyle Adından her alanda bahsettiren İş İnsanı Rıdvan Eşin…

SON HAMLESİ İLE AYDIN SİYASETİNDE DENGELERİ BOZDU.


Aydın Siyaset’inde siyasi partilerce  milletvekilliği konusunda yapılan tüm hesapları alt üst eden 28. Dönem BBP Aydın Milletvekili 1. Sıra Adayı Rıdvan EŞİN, daha önce de Aydın için hizmetleri olduğunu belirtirken, vekil olunca daha önemli hizmetlerde bulunmak istediğini belirtti.

Büyük Birlik Partisi (BBP) Aydın 1. Sıra Milletvekili Adayı, iş insanı ve avukat Rıdvan Eşin, Efeler Atatürk Kent Meydanı’nda MİTİNG havasında  adaylık açıklaması yaptı. Sonrasında binlerce vatandaş için iftar programı düzenledi.


ALLAHIMDAN  HAYIRLISINI İSTEMİŞTİM  BİR HAYALİM VAR DEMİŞTİM ….

Yaşanan Kahramanmaraş merkezli deprem ile Türkiye’nin 6 Şubat sabahı bir enkaza uyandığını belirten Rıdvan Eşin, “Deprem bölgesine gittiğimizde oradaki insanların enkazın altından çıkarılmaya ihtiyaçları vardı.


Bütün ekipmanlarımızı oraya götürdük, herkes elinden geleni yapmaya çalıştı. Can çok kıymetli ama mal da canın yongası. 13 milyon insanımız depremden direk veya dolaylı yoldan etkilendi. Bu enkazın altından vatan olarak, millet olarak hep birlikte kalkarız. Daha önce çok kez enkazların altından nasıl kalktıysak, bu enkazın altından da kalkarız. Bunları görünce ne yapabilirim diye düşünüyorsunuz. Allah gönlümüze siyaseti sevdirdi. Doğruluk iyidir belki kısa zamanda prim yapmazsa bile uzun vade hiçbir şey kaybettirmez. Biraz AK Parti geçmişimiz var, hala yoldaş ve yol arkadaşlarımız var. Aynı ittifakın içindeyiz. Bana geldiler dediler ki, ‘listede yoksun’ dedim hayırlısı olsun. İstedik ama rabbim böyle takdir etti. Sıkıntı yok yola devam. Bazı arkadaşlarımızın yönlendirmesi ile genel merkezde yapılan işlemlerle Büyük Birlik Partisi’nden merhum Muhsin Yazıcıoğlu Başkanımızın partisinden böyle bir teklif geldi. Bu bizi gururlandırdı, onurlandırdı Allah razı olsun. Bizim için bu memlekette renk yok. Siyah yok, beyaz yok, gri, turuncu yok. Tek bir renk var, tek bir dil var o da sevgi ve bu renk tüm renkleri kuşatacak. Bir ayrım tanımıyoruz kimse kimseden farklı değil, kimse kimseden üstün değil bu yüzden Aydın’a hizmet ettikten sonra partinin adı bizim için önem arz etmiyor. Bizim öncelikli görevimiz insanlara yararlı olmak“ diye konuştu.

Aydın halkının iradesi Aydın halkının belirlediği adam Rıdvan EŞİN Olacak

Aydın’da Rıdvan Eşin Olarak 85 bin oya ulaşırız 85 bin oyla meclise gideriz ve bu taşıdığınız insan Rıdvan Eşin olmayacak, Aydın halkı olacak. Aydın halkının iradesi olacak.

Dolayısıyla sizin vekiliniz olacak, birilerin değil. Bundan dolayı Aydın en önde temsil edilecek, Aydın’ın sesi en gür ses olacak. Aydın halkı öncelikli mesele olacak, çünkü oraya vekil gönderen Aydın halkı olacak. İnşallah ileride Aydın’da gençlerimiz iş bulmak için aş bulmak için dışarıya gitmek zorunda kalmaz. İnşallah tüm beklentilerini Aydın ilinde karşılarlar. İnşallah Aydın tüm Türkiye’nin 80 milyonun imrenerek baktığı bir şehir haline gelir. Çünkü Aydın bunu hak ediyor, Aydınlılar bunu hak ediyor. Bunun için bu yola çıktık” ifadelerini kullandı.