SPOR Haber Girişi : 27 Temmuz 2021 18:39

SÖKESPOR BOMBA GİBİ BAŞLADI

SÖKESPOR BOMBA GİBİ BAŞLADI

Geçtiğimiz Sezon içinde kıl payı ile grup şampiyonluğunu kaçıran 3.lig kapısından bir kez daha dönen Temsilcimiz eşin Group Sökespor, Profesyonel Spor Kulüplerinin Yakından Tanıdığı İsim Metin ALTINAY İle Sözleşme İmzaladı.

ALTINAY; Sökespor hak ettiği şampiyonlukla buluşturacağız sahada kaybeden değil kazanmaya odaklı futbol anlayışı ile sahada olmak istiyoruz, ilk 45 yarıda ve ligin ilk devresinde işimizi şansa bırakmayıp rakiplerimize havlu attırmak istiyoruz. Ayrıca şampiyonluk primi olarak primi yönetim belirlesin ben bu camiada yaşayacağım ŞAMPİYONLUKLA en büyük primi Metin ALTINAY olarak almak istiyorum" diye konuştu

Başkan Adayı Tamer Makaraç "Kongre Sürecine Değinerek Metin hocamız ile bugünden itibaren anlaşma sağlamış bulunmaktayız önümüzdeki günlerde kongre sürecimiz ile yönetimimiz ivme kazanacak ve yolumuza devam edeceğiz bugün itibari ile yine geçtiğimiz yıllarda Sökespor forması ile aramızda olan iki kardeşimiz ile sözleşme imzalamış bulunmaktayız emre BOZATLI ve Ali Aykan keskin kardeşlerime tekrar takıma kazandırmaktan çok mutluyuz o sene bu sene dedi... "

HABER MERKEZİ