MANŞET Haber Girişi : 14 Aralık 2023 16:49

SÖKELİ MİNİK ÖRENCİLER TOGG HEYECANI YAŞADI

SÖKELİ MİNİK ÖRENCİLER TOGG HEYECANI YAŞADI

Tutum, Yatırım ve Yerli Malları Haftası etkinlikleri kapsamında Yeni Nesil Anaokulu, öğrencilere yerli malı ürünleri tanıtmak ve milli otomobil TOGG'u yakından görmelerini sağlamak amacıyla özel bir etkinlik düzenledi.

Açılan stanttaa yerli malı ürünlerin sergilendiği etkinlik alanında ayrıca Söke Ticaret Borsası'na ait Türkiye'nin yerli ve milli otomobili TOGG da öğrencilerle buluştu.

Öğrenciler, TOGG otomobiliyle yakından ilgilenirken heyecan yaşadılar. Etkinlik boyunca öğrenciler, TOGG'un yanı sıra standlarda yer alan yerli ürünleri de inceleme fırsatı buldular.

Öğrencilere, yerli malı kullanmanın ve desteklemenin ülke ekonomisine nasıl olumlu etkiler sağlayabileceği anlatıldı.

Öğretmenler, öğrencilere etkinlik boyunca rehberlik ederken, öğrenciler de bol bol fotoğraf çekerek bu özel günü ölümsüzleştirdiler.

Yeni Nesil Anaokulu’nun Yerli Malı haftası etkinliğine Söke Belediye Başkanı Dr. Mustafa İberya Arıkan, Söke Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Sakalar ve Meclis Başkanı Veysel Kara, Söke Berberler Kuaförler Odası Başkanı Yılmaz Demiryürek, Söke Ticaret Borsası Genel Sekreteri Hülya Erman Aydoğan da katıldı.