SİYASET Haber Girişi : 12 Şubat 2024 14:03

"SÖKE'YE YAKIŞIR BİR GALERİCİLER SİTESİ YAPACAĞIZ"

Cumhur İttifakı'nın Söke Belediye Başkan Adayı Tekin Yavuz, Galerici esnafla bir araya geldi. Yavuz, galericilerin sorunlarını dinleyerek, büyük ve sosyal donatıların olacağı galericiler sitesi sözünü verdi.

"ŞEHİR DIŞINA ÇIKMAK İSTİYORUZ"

Söke'de galericiler olarak çok zor şartlar altında faaliyet gösterdiklerini kaydeden galericiler, "Şehir içerisinde olduğumuz için gerçekten sorunlarımız çok büyük. Bunca yıldır şehirdışına çıkamadık. Gerekli yer gösterilmedi ve yapılmadı. 43 üyemiz var ama 100'ü de bulacak kapasite var. Bizim sizden isteğimiz geniş ve güzel bir galericiler sitesi oluşturarak şehir içinde hiç bir galericinin kalmamasını istiyoruz. Şehir içi trafiğini de rahatlatmak için bu önemli bir durum. Biz en kısa zamanda şehir içinden kurtularak şehir dışına çıkmak istiyoruz. Verdiğiniz sözleri tutacağınıza inanıyoruz. Çıktığınız yol hayırlara vesile olmasını diliyoruz" dediler.

"RAHAT BİR ORTAMDA ÜRÜNLERİNİZİ PAZARLAYACAKSINIZ"

Bugüne kadar tutamayacağı hiç bir söz vermediğini söyleyen Tekin Yavuz galerici esnafına hitaben yaptığı konuşmada, "Sizlerle istişare yaparak tüm sorunları çözeceğiz. Galericiler sitesi için güzel ve büyük bir alanı hep birlikte oluşturacağız. İçerisinde bir çok donatı olması gerekiyor. Size yıllardır sözler veriliyor. Ama bunca yıldır ne galericiler sitesi ne de başka bir şey yapılmadı. Ben verdiğim sözü unutmam seçimden sonra da buradayız. Siz değerli Galericilerimizle istişare yaparak güzel bir galericiler sitesi yapacağız. Rahat bir ortamda ürünlerinizi pazarlamanızı istiyorum. 1 Nisan'dan itibaren Sökemize hizmet getirmek istiyoruz. Burada genel siyaset yapmıyorum. Sökemiz için gece gündüz çalışacağız. İnşallah Sökenin kaderini hep birlikte değiştireceğiz. Ağzımdan çıkan her sözü yerine getireceğim. Buna şahit olacaksınız. Seçimi kazansakta kazanmasakta biz Sökeliyiz. Her zaman buradayız" dedi.