MANŞET Haber Girişi : 29 Mart 2022 17:58

SÖKE TERZİLER ODASI KATKILARIYLA KOSGEB SEMİNERİ

SÖKE TERZİLER ODASI KATKILARIYLA KOSGEB SEMİNERİ

Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB)'nın sunduğu desteklemelerin ve yeni vizyonu Söke'de anlatıldı.
Söke Terziler ve Tuhafiyeciler Odası tarafından düzenlenen KOSGEB Bilgilendirme toplantısında KOSGEB Aydın Müdürü Sadullah Dülger; "KOSGEB'in Esnaf Desteklemeleri" başlığı altında bir sunum yaptı. 
Söke belediye düğün salonunda gerçekleşen sunuma katılım sağlayan Söke Esnaf ve Kefalet Kredi kooperatifi başkanı Refik Karataş, Söke Bakkallar ve Bayiiler Odası Başkanı Metin Mutafoğlu, Demirciler Odası Başkanı Ahmet Tokmakoğlu, Söke Terziler ve Tuhafiyeciler Odası Başkanı Metin Özcan, Başkan Vekili Ömer Tuncer, ve Sökeli İş Adamları ve Sökeli Esnaflar Yoğun katılım sağladı.
KOSGEB Aydın Müdürü Sadullah Dülger KOSGEB'in sunduğu destekleme ve imkanlarla ilgili bilgiler verdi. Özellikle ihracata yönelik veya bir başka deyişle işletmelere sunulan yurtdışı destek programı ile ilgili çok çeşitli desteklemeler olduğunu belirten Sadullah Dülger; "Girişimci ve katılımcılar KOSGEB'in sunduğu desteklemelerden yararlanmaya davet ediyoruz. Ekibimizle sizlerin projelerine yardımcı olmak işlerinizi kolaylaştırmak için buradayız" diye konuştu. KAZIM EREN ACER