SİYASET Haber Girişi : 02 Şubat 2024 07:20

SÖKE'NİN UMUDU TEKİN YAVUZ

SÖKE'NİN UMUDU TEKİN YAVUZ

Cumhur İttifakı'nın Söke Belediye Başkan Adayı Tekin Yavuz, seçim çalışmaları kapsamında gittiği her yerde vatandaşların büyük ilgisiyle karşılaşıyor.

Kia Haber

Tekin Yavuz, bugün de Albayrak Caddesi üzerinde yer alan esnafları ziyaret etti. Sorunlardan bıktıklarını dile getiren esnaflar, çözümün Tekin Yavuz ile geleceğini vurguladılar.

"SÖKE'DE SORUNLAR BİTMİYOR"

Albayrak Caddesinde esnaflık yapan vatandaşlar, "Söke bizim gözümde büyük bir köy. Sökede sorunlar bitmiyor. En büyük sorun otopark. Yollar yeni yapıldı. Ancak görüyorsunuz, İçler acısı halde. Düğün salonları çok pahalı. Belediyeden açık düğün salonu istiyoruz. Söke Belediye Başkanına ulaşamıyoruz. Halk Belediye Başkanına derdini anlatabilmeli. Randevusuz gelip konuşmalı. 20 yıldır hep projelerle kandırılıyoruz. Ancak yapılan bir şey yok. Seçimden önce açıklanıyor, seçim sonrası unutuluyor. Biz hizmet istiyoruz." diyerek yaşadıkları sıkıntıları dile getirdiler.

" SÖZ VERİYORUM TÜM SORUNLARI TEK TEK ÇÖZECEĞİZ"

Söke’yi hizmetle buluşturmak için yola çıktıklarını söyleyen Cumhur İttifakı'nın Söke Belediye Başkan Adayı Tekin Yavuz, "Yıllardır yaşanan soruların çözümü için yola çıktık. Söke Halkımız takdir ederse 1 Nisandan itibaren Sökemizi hizmetle buluşturacağız. Bir çok projemiz var. Hepsini bir bir istişare yoluyla halledeceğiz. Sökemizin kaybolan yılları var. Artık Söke'nin kaybolan yılları olmasın istiyoruz. İnşallah 5 yılda Sökeyi tanınmayacak hale getireceğiz. Sökeyi köy olmakta çıkarıp artık hak ettiği mevkiye getireceğiz. Bunun sözünü buradan veriyorum. Seçimden sonra da ben buradayım. Söke'nin evladı olarak size söz veriyorum" dedi.