SPOR Haber Girişi : 08 Kasım 2023 12:48

SÖKE GENÇLER BİRLİĞİ KULÜBÜ İLE SÖKE UN SPONSORLUK ANLAŞMASI YAPILDI

SÖKE GENÇLER BİRLİĞİ KULÜBÜ İLE SÖKE UN SPONSORLUK ANLAŞMASI YAPILDI

Söke'de faaliyet gösteren Söke Un yaptığı başarılı projelerle adından sıkça söz ettirirken bir projeyle daha Halk karşısına çıktı. İlçenin önemli takımlarından Söke Gençlerbirliği kulübü ile sponsorluk anlaşması imzalayan Söke Un, Sökelilerin kalbini kazandı.

Gerçekleştirilen törene Söke Söke Ticaret Odası Başkanı Metin Sakalar, Söke Un Ceo’su Başar Kılıç, Pazarlama Sorumlusu Büşra Özsüllüoğlu, Gençler Birliği Kurucu Başkanı Şakir Gülmez, Gençlerbirliği Kulüp Başkanı Sertan Apaydın ve davetliler katıldı.

Başkan Sertan Apaydın, "Hepiniz öncelikle hoşgeldiniz. Türkiye’nin sayılı firmalarından Söke Un, Sökemizi ülkemizin ve dünyamızın bir çok yerinde temsil eden kurumsal bir firmanın Söke Gençlerbirligine yaptığı katkılardan çocuklarımıza yaptığı desteklerden dolayı teşekkür ediyorum. Söke Ticaret Odasıda bu süreçte her zaman yanımızda oldu. Ona da çok teşekkür ediyoruz" dedi.

Söke Un Ceo’su Başar Kılıç, "Söke Un olarak her zaman gençlerimize destek çıkıyoruz. Çıkmaya da devam edeceğiz. Ne mutlu ki Başkanımız bize böyle bir imkan sundu bizde böyle bir imkanı kaçırmadık. Ele ele bu güzide çocuklarımızı daha iyi yetiştirip sporla hayatı bir bütün olarak yetiştirip. Sporun faydalarını da onlara aşılayarak başarıya götürmek için birlikte el ele yola çıktık. Bizi bu kulübe layık gördüğü için Başkanımıza çok teşekkür ediyorum" dedi.

Söke Ticaret Odası Başkanı Metin Sakalar, Sökemize ve tüm spor camiasına hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Gençler Birliği Kurucu Başkanı Şakir Gülmez, "Çok teşekkür ediyoruz. Bize destek oldular. Metin Sakalar Başkanımızda sonsuz destekleri için çok teşekkür ediyorum. Maalesef Sökemizde spora ve spor yapanlara destek çok zayıf. Biz 700 tane çocuğa Spor yaptırıyoruz. Söke Un ve Metin Başkanımız dışında arkamızda bizi destekleyen yok. Sahamız yıkılıyor. Antrenman yapacak yerimiz kalmadı. Yetkililerden Gençlik ve Spor Bakanlığımızdan bu sesi duymalarını istiyoruz" dedi.