SİYASET Haber Girişi : 08 Mart 2024 20:33

SÖKE'DE DEĞİŞİM BAŞLADI

SÖKE'DE DEĞİŞİM BAŞLADI

Cumhur İttifakı'nın Söke Belediye Başkan Adayı Tekin Yavuz, yıllardır sorunları erteleyen Söke Belediye yönetiminin seçime günler kala göz boyama çalışmaları yapmaya başladığını söyledi.

Tekin Yavuz seçim çalışmaları kapsamında bugün, Söke Ovası Sulama Birliği ve Atatürk Mahallesi Gürel Sokak'ta Kızıl Kilise Deresi kenarında oturan roman vatandaşlarla bir araya geldi.

Söke Belediye Başkan Adayı Tekin Yavuz Söke Sulama Birliği ziyaretinde, yıllardır yeni hiç bir şey yapılmayan Söke'nin köklü bir değişime ihtiyaç duyduğunu belirtti.

"BİR NİSAN'DAN İTİBAREN HİZMET SEFERBERLİĞİ BAŞLATACAĞIZ"

Belediyeciliği çok iyi bilen bir kadro oluşturduklarını kaydeden Tekin Yavuz, "Biliyorsunuz biz aylar önce değişim diyerek, 20 yıldır taş üstüne taş koymayan Söke Belediye yönetiminin değişmesi gerektiğini belirterek yola çıktık. Günlerdir bütün Söke'yi karış karış dolaşıyoruz. Esnafımız da vatandaşımız da çok dertli. Bir çok yerde belediyeden umudunu kesen vatandaş kendi çözümünü kendi üretmek zorunda kalmış. Bir çok yeri biz gösterdik bizim arkamızdan yaptılar. Bunların hizmet yapması için birilerinin göstermesi mi gerekiyor. Ama çok değil, sayılı günler kaldı artık, 1 Nisan'dan itibaren hizmet seferberliği başlatacağız, Söke'yi bambaşka bir hale getireceğiz"dedi.

Ziyaretten büyük memnuniyet duyduklarını dile getiren Söke Sulama Birliği Başkanı Ahmet Engin Turan da, Tekin Yavuz’a çıktığı yolda başarılar diledi.

Cumhur İttifakı'nın Söke Belediye Başkan Adayı Tekin Yavuz çalışmaları kapsamında ayrıca, Atatürk Mahallesi Gürel Sokak'ta roman vatandaşlarla bir araya geldi, sorunlarını dinledi.