SİYASET Haber Girişi : 17 Şubat 2024 15:42

SÖKE ÇARŞI ESNAFI TEKİN YAVUZ’U BAĞRINA BASTI

SÖKE ÇARŞI ESNAFI TEKİN YAVUZ’U BAĞRINA BASTI

Cumhur İttifakı'nın Söke Belediye Başkan Adayı Tekin Yavuz, Basmacılar Çarşı esnafını ziyaret ederek kahvaltıda bir araya geldi.

Esnaflar, yaşadığı sorunları Tekin Yavuz'a anlatarak çözüm için değişimin şart olduğunu vurguladı.Her yağmur zamanı çile çeken Basmacılar çarşı esnafı sorunlarını kahvaltıda Cumhur İttifakı'nın Söke Belediye Başkan Adayı Tekin Yavuz'a anlattı.Yıllardır kendilerine verilen sözlerin tutulmadığına vurgu yapan esnaflar, Tekin Yavuz’un Başkanlığı döneminde bu sorunların çözüleceğine inandıklarını dile getirdiler.

Havanın kararması ile birlikte çarşının boşaldığını öne süren esnaflar, "Çarşımızda Işıklar erken kapanıyor. Çarşımızın altı çok alçak. Yağmur yağdığı zaman çok zor durumda kalıyoruz. Oluklar tıkanıyor. Esnaflar nasıl laylon koyabiliriz derdinde. Olukların her yıl düzenli temizlenmesi gerekiyor. Çarşımız kaderine teslim edilmiş. Buraya verilen sözler tutulmuyor. Her yağmur zamanı aynı sorun yaşanıyor. Bakın bir daha yağmur yağdığında gelin bakın bu çarşının haline. Biz çözüm istiyoruz. Söke'nin ve bu çarşının kaderi bu olmamalı" ifadelerini kullandılar.

Cumhur İttifakı'nın Söke Belediye Başkan Adayı Tekin Yavuz da konuşmasında, "Bir esnaf çocuğu olarak ben Sökeli esnafımızın sorunlarını çok iyi biliyorum. Geçmiş ile bu zamana baktığımızda Söke'nin ne durumda olduğunu çok iyi anlıyoruz. Yıllardır yaşanan sorunlar bir türlü çözülemedi. Bir dönem sağolsun Süleyman Toyran abimiz güzel şeyler yaptı ancak engellemeler oldu. Daha sonra da ilerisi gelmedi. Burası canlanırsa Söke canlanır. Öyle bir şehirde yaşıyoruz ki akşamları saat 6'dan sonra hiç kimse kalmıyor. Işığın ve güvenin olmadığı yere kimse gelmiyor. Şehrin merkezinde böyle bir düzensizlik varsa o zaman sorun gerçekten çok büyük. Benim burayla ilgili çok güzel projelerim var. Söke halkımızın takdiriyle

Belediye Başkanı seçilirsem ortak akıl ile bu projeleri hayata geçireceğim. Ben yaptım oldu mantığıyla hareket etmeyerek sizlerin yanına geleceğim. İstişarelerde bulunarak en kısa zamanda bu sorunları çözüme kavuşturacağıma söz veriyorum. Ben her daim sahada olacağıma söz veriyorum" dedi.