MANŞET Haber Girişi : 28 Mayıs 2024 14:30

Söke Belediyesi’nin ödüllü personeli sürgüne gönderildi

Söke Belediyesi’nin ödüllü personeli sürgüne gönderildi

Söke Belediyesi’nde geçtiğimiz günlerde yaşanan mobing ve işten çıkarma iddialarına bir yenisi daha eklendi. 

Kia Haber

Söke Belediyesi’nin dürüstlük abidesi olarak bilinen personeli Şirin Gökmen, uzun yıllar çalıştığı ve birçok kişiyi sevindirdiği belediye meydanındaki görevinden alındı. 

Edinilen bilgiye göre, Söke Belediye Meydanı’nda temizlik işçisi olarak çalışırken bulduğu yüklü miktardaki para ve eşyaları sahiplerine teslim ettiği için bir çok kez haber olan ve Söke Belediye Başkanı Mustafa İberya Arıkan tarafından da ödüllendirilen Şirin Gökmen'in görev yeri değiştirildi.

Uzun yıllar Söke Belediye Meydanı’nda gece gündüz demeden görev yapan ve çarşı esnafı tarafından da çok sevilen temizlik işçisi Şirin Gökmen, Söke - Kuşadası Karayolu üzerinde temizlik yapmak üzere görevlendirildi. 

SÖKE BELEDİYESİ'Nİ EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL ETTİĞİ İÇİN ÖDÜLLENDİRİLMİŞTİ

Geçtiğimiz Temmuz ayında vatandaşın üzüntüsünü sevince çeviren Şirin Gökmen'in davranışının herkese örnek olması gerektiğini söyleyen Başkan Arıkan, "Söke Belediyesi'ni en iyi şekilde temsil ettiği için kendisini tebrik ediyor ve bundan sonraki görevinde başarılar diliyorum" demişti.

ÇARŞI ESNAFI ŞİRİN GÖKMEN'İ İSTİYOR

Gerek dürüstlüğü ve gerekse mesai gözetmeksizin çalışmasıyla bilinen Şirin Gökmen'e verilen cezaya anlam vermediklerini kaydeden çarşı esnafı, "Çöp arabası içerisinde bulduğu bir buçuk milyon lirayı hiç düşünmeden sahibini arayarak teslim eden ve Belediye Başkanımız tarafından da ödüllendirilen bir kişi ne yapmış olabilir de böyle bir cezaya çarptırılıyor anlamış değiliz. Umarız bu yanlıştan bir an önce dönülür ve çarşımızın simgesi Şirin'imiz geri döner" diyerek Söke Belediye Başkanı Mustafa İberya Arıkan'a çağrıda bulundular.