SİYASET Haber Girişi : 22 Mart 2024 15:12

SAVAŞ VE YAVUZ'A MUHTEŞEM KARŞILAMA

SAVAŞ VE YAVUZ'A MUHTEŞEM KARŞILAMA

Ak Parti Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Savaş ve Cumhur İttifakının (MHP) Söke Belediye Başkan Adayı Tekin Yavuz Söke'nin Bağarası Mahallesinde büyük coşkuyla karşılandı.

Bağarası Orta Park'ta gerçekleştirilen Halk Buluşmasına binlerce kişi katıldı.

Mustafa Savaş ve Tekin Yavuz parka gelişinde vatandaşlar tarafından meşalelerle karşılandı.

"SÖKE'DE DEĞİŞİM VAKTİ GELDİ"

Konuşmasına Söke'de değişimin kaçınılmaz olduğunu belirterek başlayan Cumhur İttifakı'nın Söke Belediye Başkan Adayı Tekin Yavuz, “31 Mart’ta Söke ya büyük köy olarak kalacak ya da gelişen ve marka bir kent haline gelecek. Aydın, Söke ve Bağarası için artık değişim zamanı geldi. 5 yıldır Söke'de hiç bir şey yapmadan duran Söke Belediye Başkanı seçim gelince çalışmayı hatırladı. Ben dokuz aydır belediye başkanıyım diyor. 2019 yerel seçiminde Söke halkı sizi meclis üyesi yaptı mı? Sizi belediye başkan yardımcısı yaptı mı? Söke Belediye Başkanımız bunları unutuyor. Dört buçuk yıl hiçbir şey yapmadı. Son 15 gündür açılışlar yapılıyor. Sökeliler buna kanmaz. Söke'nin kaderi sizlerin elinizde. Söke’mizin kaybolan yıllarını tekrardan geri getireceğiz. Ben size söz veriyorum makamda oturmayacağım. Sahada sizlerin yanında olarak sorunlara anında çözüm bulacağım. Ortak akılla şehrimizi yöneteceğiz. Söke'de Tekin Yavuz, Aydın'da Mustafa Savaş diyoruz. Sizlerin oylarına talibim" dedi.

"BAĞARASI DOĞALGAZLA TANIŞACAK"

AK Parti Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Savaş da konuşmasına Bağarası’na müjdeler vererek başladı.

Mustafa Savaş, "Buranın kanalizasyon sorununu çözeceğiz. Bağarası’na en kısa sürede doğalgazı getireceğiz. Turizm yolunu buraya getireceğiz. TOKİ konutları yapacağız. Buranın kanayan yarası olan Söke-Bağarası yolunu genişleteceğiz. Ayrıca iki yıllık Meslek Yüksekokulu da buraya getireceğiz. İnanıyorum sizler Mustafa ve Tekin kardeşinize sahip çıkacaksınız. Biz de üzerimize düşen ne varsa yapmaya hazır olduğumuzu ve sizlerin emrinizde olduğunuzu bilmenizi istiyorum. Kimseyle görüşmeyen, konuşmayan ve randevu vermeyen bir belediye başkanı var. Artık onu evine gönderme vakti geldi. Sürekli ağzında Mustafa Savaş var. İftar edeceğin övüneceğin bir hizmet varsa onları anlat. Mustafa Savaş 17 ilçeye yapılacak hizmetleri planladı. Biz kazanıyoruz. Biz ne yapacağımızı şimdiden çalışmaya başladık. Biz Aydınımızı hak ettiği hizmetlerle buluşturmak istiyoruz. Bu şehri ortak akılla yöneteceğiz. Birlikte ve beraber yöneteceğiz. Esas olan Aydınımıza eser ve hizmet gelecek. Dibimizdeki Denizli uçtu gitti. Ama Aydın el feneri çekilmiş araba gibi gidiyor. Bu şehirde yaşayan herkesin bu şehirde yaşamaktan keyif alması gerekiyor. Misafirlerimizi gezdirecek alanlarımız yok. Daha çok yapacak işimiz var. Ben size yürekten inanıyorum. 31 Martta sandıkları patlatalım" şeklinde konuştu.

"SÖKE'NİN KADERİNİ TEKİN YAVUZ DEĞİŞTİRECEK"

Söke'nin değişimi hak ettiğini vurgulayan MHP Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık ise, "Özlem Çerçioğlu bu işi beceremedi. Aydın diğer illere göre sınıfta kaldı. Öyle bir Özlem Çerçioğlu var ki aday gösterip seçilen belediye başkanları ile kavga eden bir başkan. Onun için diyoruz ki Aydın’a bir abi lazım. Onun adı da Mustafa Savaş. Söke’nin kaderini de Tekin Yavuz kardeşimiz değiştirecek. Mustafa Savaş ile de Aydın’ın alayına talibiz. 17 ilçeyi ve büyükşehri alacağız” dedi

"SEÇİMİN GALİBİ BİZ OLACAĞIZ"

Söke'de önceki dönemlerde Belediye Başkanlığı yapan Beliğ Azbazdar ve Süleyman Toyran da yaptıkları konuşmalarda, 2024 Yerel Seçimleri’nde Aydın’da Mustafa Savaş, Sökede de Tekin Yavuz ile tarih yazacaklarını söylediler.