SİYASET Haber Girişi : 14 Şubat 2024 08:32

SAVAŞ'TAN SÖKE'YE FEN LİSESİ MÜJDESİ

SAVAŞ'TAN SÖKE'YE FEN LİSESİ MÜJDESİ

AK Parti Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Savaş ve MHP Söke Belediye Başkan Adayı Tekin Yavuz, Söke Ticaret Odasını ziyaret etti.

Ziyarette birçok konu konuşulurken Mustafa Savaş, Söke'ye Fen Lisesi müjdesi verdi.

31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri öncesi saha çalışmaları hız kesmeden sürüyor.

Gerçekleşen ziyarete, AK Parti Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Savaş, MHP Söke Belediye Başkan Adayı Tekin Yavuz, Söke Ticaret Odası Başkanı Metin Sakalar, Söke Ticaret Borsası Başkanı Nejat Sağel, Söke Ziraat Odası Başkanı Mustafa Tanyeri, Esnaf oda başkaları, AK Parti ve MHP Söke İlçe Başkanları katıldı.

"SÖKE TRAFİĞİNİ 3 AYDA RAHATLATACAK PROJELERİMİZ VAR"

AK Parti Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Savaş toplantı sonrası yaptığı açıklamada, "Sökemizin en büyük problemleri Otopark, alt yapı, yol, trafik sorunlarını çözebilmek adına güzel bir istişare yaptık. İlk 3 ayda trafiğimizi rahatlatacak güzel projelerimiz var. Köprülü kavşaklar ve battı çıktılar yapacağız. Fen Lisesi yapacağız. Söke'nin içme suyuyla ilgili problemi var. 2014 yılında içme suyunu ve Sarıçay barajını ben yapacağım dedi Büyükşehir Belediyesi ancak yapamadı. Hükümetimiz devir aldı. Şu anda da yüzde 40 seviyelerine gelmiş vaziyette. Mezbaha ve hal konusunu da konuştuk. Bunlarla ilgili gerekli adımları en kısa sürede atacağız. Sökemizi büyütmek ve geliştirmek için gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz" dedi.