MANŞET Haber Girişi : 24 Eylül 2021 12:23

KÖMÜRCÜOĞLU GROUP AİLESİNDEN MUHTEŞEM SÜNNET DÜĞÜNÜ

KÖMÜRCÜOĞLU GROUP AİLESİNDEN MUHTEŞEM SÜNNET DÜĞÜNÜ

Çine’nin tanınmış ailelerinden iş insanlarından Kömürcüoğlu Grup Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Bircan Kömürcüoğlu’nun oğlu Mustafa Efekan, görkemli sünnet düğünü ile erkekliğe ilk adımını attı. Siyaset ve iş dünyasını bir araya getiren görkemli sünnet düğününde sahne alan ünlü sanatçı Alişan davetlileri doyasıya eğlendirdi.

Kömürcüoğlu Grup Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Ali Kömürcüoğlu’nun torunu ve Şirketin Yönetim Kurulu Üyesi Bircan Kömürcüoğlu ile Çine Atatürk İlkokulu Müdür Yardımcısı Esra Kömürcüoğlu’nun çocukları Mustafa Efekan için Çine Şeyhler Düğün Salonu’nda sünnet düğünü gerçekleştirildi. Aydın Atabey Koleji beşinci sınıf öğrencisi Mustafa Efekan için düzenlenen sünnet düğünü, iş ve siyaset dünyasını bir araya getirdi. Davetlileri kapıda karşılayarak yakından ilgilenen Kömürcüoğlu ailesi, salona zeybek ekibi ile giriş yaptı. Çökertme Zeybeği oynayarak sünnet düğüne başlayan Mustafa Efekan, ardından ilk dansını annesi Esra Kömürcüoğlu ile birlikte yaptı.

İŞ DÜNYASI ve SİYASET BİR ARAYA GELDİ

Kömürcüoğlu Ailesinin oğulları için düzenlediği sünnet düğünü organizasyonu, siyaset ve iş dünyasının da akınına uğradı. Katılımcılar arasında AK Parti Aydın Milletvekilleri Mustafa Savaş, Rıza Posacı, Bekir Kuvvet Erim ile AK Parti MKYK Üyesi Seda Sarıbaş, CHP Aydın Milletvekilleri Bülent Tezcan ile Süleyman Bülbül ve Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya partilerin il ve ilçe başkanları başta olmak üzere çok sayıda davetli katıldı.

ÜNLÜ SANATÇI ALİŞAN SAHNE ALDI

Düzenlenen kına merasimi sonrası Kömürcüoğlu ailesi hazırlanan pastayı hep birlikte kesti. Gecenin ilerleyen saatlerinde ünlü sanatçı Alişan sahne aldı. Birbirinden güzel şarkılarıyla unutulmaz bir düğün yaşatan Alişan, davetlileri de gönüllerince eğlendirdi. Sünnet düğünü sonrası, Kömürcüoğlu ailesi bu mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan davetlilere teşekkür ederken, tebrikleri de kabul etti.

HABER: KAZIM EREN ACER