MANŞET Haber Girişi : 23 Haziran 2022 16:06

KILIÇDAROĞLUNA, SÖKE DE MUHTEŞEM KARŞILAMA

KILIÇDAROĞLUNA, SÖKE DE MUHTEŞEM KARŞILAMA

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, iki günlük Aydın ziyaretinde Aydın Büyükşehir Belediyesi toplu açılış törenleri kapsamında Aydın Tekstil Park açılışının yanı sıra Kuşadası ve Didim’de açılışlar gerçekleştiriyor. Kuşadası'ndaki açılış sonrası Didim'e geçen Kılıçdaroğlu'nu Söke Kavşağı'nda CHP Söke İlçe Örgütü ve çok sayıda vatandaş karşıladı. Konfeti ve çiçeklerle muhteşem bir karşılama ile karşılaşan Genel Başkan Kılıçdaroğlu, gösterilen yoğun ilgi karşısında aracından inerek Sökelilerle sohbet etti.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun il ziyaretleri aralıksız sürüyor.İki günlük ziyaret ve açılış için Aydın'a gelen Kılıçdaroğlu,bugünkü programı dahilinde önce esnaflarla buluştu sonrasında toplu üye katılım törenine katıldı. Katılım töreninin açılışlara geçen Genel Başkan Kılıçdaroğlu,Kuşadası'ndaki açılışın ardından Didim'e geçti.

KILIÇDAROĞLU SÖKE'DE ÇİÇEKLERLE KARŞILANDI
Didim'e Söke üzerinden geçen Kılıçdaroğlu'nu Söke Kavşağı'nda CHP Aydın İl Başkan Yardımcısı Mehmet Zeylan,CHP Söke İlçe Başkanı Ali Kemal Özcan, Aydın Büyükşehir Belediyesi Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli, CHP Söke İlçe Yönetimi ve çok sayıda vatandaş karşıladı. Konfeti ve çiçeklerle karşılanan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yoğun ilgi karşısında aracından inerek, kendisini karşılamaya gelen vatandaşlara selam verdi ve kucaklaştı. Vatandaşlarla kısa süreli bir sohbet gerçekleştiren CHP Lideri sonrasında Didim'deki açılış için bölgeden ayrıldı.