SİYASET Haber Girişi : 28 Mart 2023 10:14

Keremit "MHP Aydın'da tarih yazacak"

Keremit

Yusuf Keremit, Ankara'da MHP Genel Merkezi'nde yaptığı aday adaylığı başvurusunun ardından, MHP Söke İlçe Başkanlığı'nda geniş katılımlı basın açıklaması yaptı.
Keremit, çok sayıda partilinin ilçe binasını doldurduğu açıklamada milletvekilliği aday adaylığını kamuoyuna kamuoyuyla paylaştı. 
Açıklamada, MHP MYK üyesi ve Aydın milletvekili aday adayı Burak Pehlivan, MHP Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık, Ülkü Ocakları Aydın İl Başkanı Hakan Karakuş, Mhp Söke İlçe Başkanı Ömer Akalın, Ülkü Ocakları Söke İlçe Başkanı Onur Şahin, Söke Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Refik Karataş, Söke Demirciler Odası Başkanı Ahmet Tokmakoğlu, Söke Lokantacılar Odası Başkanı Şeref Başar, Başkan Vekili Bülent Usta ve Söke Marangozlar Odası Başkanı Murat Elgin de yer aldı.
"Aydın'da tarih yazmaya geliyoruz"
MHP milletvekili aday adayı Yusuf Keremit 14 Mayıs'ta Aydın'da ve Türkiye'de tarih yazmaya hazır olduklarını belirterek başladığı konuşmasında, "Son nefes son nefere kadar bu davayı savunacağıma bu bayrağı taşıyacağıma ve asla bırakmayacağıma ant içtim. Mevlam tekrar Söke'de ve Aydın'da bu bayrağı dalgalandırmayı bize nasip etti. Ama hep içimizde bir buruk sevinç kaldı. Bu bayrağı Söke'de belediyenin burçlarına, Ankara'da Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin burçlarına dikmeyi nasip etsin diyorum. Bu kutlu davada bu bayrağı yere düşürmek bizlere yakışmaz. Atalarımızın bizlere emanet ettiği bu topraklarda bölücü partilerin altında kalmak inanın yüreğimi acıtıyor, kanıma dokunuyor. Türk milliyetçilerinin her ferdinin kendisini sorgulamasını rica ediyorum. Biz nerede yanlış yaptık, neden bu haldeyiz. Bunu sorguladığımızda biz Türkiye'de Allah'ın izniyle iktidara adım adım gideceğiz. 14 Mayıs'ta yapılacak olan milletvekili seçimlerinde inşallah tarih yazacağımıza ve halkımızın bizi çok daha güçlü bir şekilde meclise göndereceğine olan inancım sonsuz" dedi.
"Aydın'ın doğusunda yazdığımız destanı Aydın'ın batısında da yazacağız"
MHP Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık da konuşmasında, "Ben inanıyorum ki, Aydın'ın doğusunda yazdığımız destanı inşallah 14 Mayıs'taki seçimlerde inşallah Aydın'ın batısında yazacağız. Buna olan inancım tam. Ben Söke'ye çok sık geliyorum. Benim burada gördüğüm bir manzara var. Burada sokakta insanlar Milliyetçi Hareket Partisi'ni kucaklıyor" ifadelerini kullandı.