İSMAİL ÖZER İDDİALAR KARŞISINDA SESSİZ

Söke Tariş Başkanı İsmail Özer, Hüseyin Akan isimli bir kişinin adına sahte Facebook profili açıp sosyal medyadan bir çok kişiye hakaret ettiği iddiasıyla yargılanıyor.

İsmail Özer, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun Söke’ye yapmış olduğu ziyaret sonrasında, sosyal medyadan ve paylaşımların altına yazılan hakaret dolu sözleri mahkemede yüzüne okununca ben, çoluğundan çocuğundan dolayı biraz utandığını düşünüyorum.

Hüseyin Akan isimli şahıs, karakolda Facebook’unun çalındığını mahkemede ise; kendisinin hiçbir şekilde Facebook hesabı olmadığını söylemiş. Tam bir karakolda doğru söyler mahkemede şaşar metaforu..

Tariş Başkanı İsmail Özer, bu davalarla uğraşırken bir de organik pamuk yolsuzluğu ile ilgili çok ciddi iddialar ortaya atıldı.

Gazeteci Durmuş Tuna, belgelerle birlikte haber yaptı. Tüm üreticiler gibi ben de olayları dikkatle takip ettim. Programlarımda dile getirdim. İsmail Özer, organik pamuk yolsuzluğu ile ilgili ortaya çıkan hiçbir belgeyi reddetmedi, itiraz etmedi, açıklama yapmadı. Zaten yapmış olsa komik durumuna düşerdi belgeler çok netti.

Değerli Okurlar, üreticinin yüz akı olmuş, bir asırdır çiftçilerin lokomotifi olmuş bir kurumun durumu hepimizi üzüyor

Her gün sosyal medyada inanılmaz iddialar ortaya atılıyor. Ve bir kişi çıkıpta iddialara itiraz etmiyor. İsimler, sevgililer, paralar, maaşlar, adresler, yer bildirimleri, plakalar hepsi tek tek ortaya dökülüyor. Bir üretici kurumu, bir çiftçi kuruluşu bu hallere düşer mi?

Yazık, çok yazık! Kurumun itibarından faydalananlar, kendi yaşam tarzlarıyla kurumun 100 yıllık itibarini yerle bir ediyorlar. Yapmayın! bu sevgili işleri, bu arkadaşlık işleri, bu iddialar kimse. Bunun derhal gereğini yapın. Ortada 100 milyonları bulan organik pamuk yolsuzluğuyla ilgili iddialar var.

Bununla ilgili çıkın, üreticileri bilgilendirin.

Neden susuyorsunuz?

neden konuşmuyorsunuz? Neden cevap vermiyorsunuz? Yıllardır Tariş’te alınteri ile çalışmış, emeğini vermiş, çoluğunun çocuğunun vaktinden kısıp o kuruluşa yıllarını vermiş insanların işine son vererek onlara bazı yakıştırmalar yaparak bu işlerden sıyrılamazsınız.

  • Amour De Luxe