DİDİM BLD Haber Girişi : 09 Aralık 2021 18:38

‘İkra Deniz yaşasın’

‘İkra Deniz yaşasın’

SMA’lı İkra Deniz bebeğe yardım kampanyasına destek amacıyla sosyal medyada canlı yayın açan ve 100 bin kişiye ulaşan Bodrum Belediye Başkanı Aras, iyilik hareketi başlattı.

 

SMA tip 1 ölümcül kas hastası olan 2.5 yaşındaki İkra Deniz bebek için başlatılan “İkra Deniz yaşasın, Deniz’e hayat ol” yardım kampanyasına, Bodrum Belediye Başkan Aras sosyal medya hesabından canlı yayınla destek verdi. Aralarında tanınmış sinema ve tiyatro oyuncularının bulunduğu, müzisyen, siyasetçi, doktor ve yazarlardan oluşan destek grubu canlı yayında buluştu.

Maaşını bağışladı

Yaklaşık 100 bin kişiye ulaşılan yayında konuşan Başkan Aras, “Bu akşam bir iyilik hareketi başlatıyoruz ve ‘İyilik bulaşıcıdır’ diyoruz. İkra Deniz iyiliksever duyarlı insanlarımız sayesinde hayata tutunacak. İyilik yapan endorfin de salgılar, mutluluk yayar. Birçok insan için aslında küçük olan meblağlar İkra Deniz için çok önemli bir meblağ haline gelebilir. Küçük büyük demeden gerekli desteği sağlarsak bu başarıya ulaşacağımıza yürekten kalpten inanıyorum” diye konuştu. İkra Deniz bebeğin annesi Emel Pamuk ise, “Toplamamız gereken 2 milyon 200 bin dolar şu an yarıya geldik sayılır. Şu an 12 kilodayız. 13.5 kiloya ulaşmadan ilacı almamız gerekiyor” dedi.