MAGAZİN Haber Girişi : 31 Ağustos 2023 13:05

İÇEL AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ

İÇEL AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ

Sökeli Bedia-Salih İçel çiftinin evlatları Yaren İçel ile Turgay-Tülay Gül çiftinin evlatları Serhat Gül Söke-Kuşadası yolu üzerinde bulunan Düğün Şatosu Salonu’nda düzenlenen görkemli düğün töreni ile yaşamlarını birleştirdi.

Gelin Hanımın babası Söke’nin sevilen esnaflarından, deveci camiasının yakından tanıdığı Salih İçel kızının düğün töreninde gece boyunca davetlilerle tek tek ilgilenirken, esprileri ile de bol bol güldürdü.

Gecenin dikkat çeken bir başka ismi de Aydın Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi ve aynı zamanda CHP’li Söke Belediye Meclis Üyesi, Sökespor Eski Kulüp Başkanlarından Fuat Evren Gül oldu. Gül’de kuzeninin düğün töreninde gece boyunca davetlilerle ilgilendi.

Düğün törenine her iki ailenin eş, dost ve yakınları katıldı. Katılım yoğun olunca masa ve sandalyeler yetersiz kaldı. O nedenle başka salondan masa sandalye takviyesi yapıldı.

Siyaset, Spor, Bürokrat, İş,Tarım, Basın Camiası’nı bir araya getiren düğün törenine Söke Belediye Başkanı Mustafa İberya Arıkan, CHP Söke İlçe Başkanı Ali Kemal Özcan, STK temsilcileri, oda başkanları ve çok sayıda davetli katıldı.

Gelin ve damat davetlilerle birlikte 30 Ağustos Zafer Bayramı coşkusunu ellerinde bayraklarla yaşadı.

MARATON TV AİLESİ OLARAK GENÇ ÇİFTLERE BİR ÖMÜR BOYU SAADET VE MUTLULUKLAR DİLERİZ

HABER: KAZIM EREN ACER