HADSİZ AÇIKLAMALAR TARIM FUARINA GÖLGE DÜŞÜRÜYOR

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik hadsiz açıklamalarıyla gündemi meşgul eden Söke Tariş Pamuk Kooperatifi Yönetim Kurulu Üyesi Engin Öztürk’ün paylaşımlarına Tariş Başkanı İsmail Özer’in sesiz kalması çiftçi kesiminde rahatsızlığa neden oldu. 

İlk olarak Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ve Söke'deki kadrolarına daha sonra CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu şimdi de CHP İstanbul İl Başkanı Kaftancıoğlu Söke Pamuk Kooperatifi'nin hedefinde.
Yönetim Kurulu Üyesinden geri kalmayan Kooperatif Başkanı İsmail Özer de seviyesiz açıklamalara sessiz kalarak  hadsizliğe adeta çanak tutuyor.

Üreticilerin yaşanan gelişmelerden rahatsız olduğu Engin Öztürk’e verilen tepkilerden anlaşılıyor. Öztürk’ün yapmış olduğu paylaşımından sonra tavrını devam ettirmesi ise başka bir sıkıntıyı gündeme getirdi. 
Söke Genç İş İnsanları Derneği (SÖGİAD) Yönetimi bu sene Tarım Fuarı'nın Söke Tariş Pamuk Kooperatifi depolarında yapılması yönünde karar almıştı. 
CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'na yönelik hakaretin gereğinin yapılmaması durumunda CHP'lilerin, Söke Tariş depolarındaki fuara katılmayacakları ifade ediliyor. 
Söke’nin en önemli tanıtımının yapılacağı çok özel bir günde yerel iktidarın orada olmaması fuarı anlamsız kılacağı ifade ediliyor. 
Söke Tariş Başkanı ile Yönetim Kurulu Üyesinin düşüncesizce açıklamaları tarım fuarına şimdiden gölge düşürmeye yetti.
SÖGİAD Yönetiminin emeğine saygısızlık yaparak adeta "CHP'liler fuara gelmesinler" şeklinde tavır sergilenmesi tepki çekiyor.
Söke Tariş Yönetim Kurulu Üyesi Öztürk'ün hadsiz açıklamalarına devam etmesi ve sessiz kalarak çirkinliğe destek veren Yönetim Kurulu Başkanı Özer'in tutumu tarım fuarına zarar veriyor.

2019 yerel seçimlerinde Başkan Çerçioğlu'nun reklam afişlerinin olduğu bilboardlar, Söke Tariş Başkanı İsmail Özer’in talimatıyla kuruma ait römorklarla kapatılması hâlâ hafızalarda.
İsmail Özer'in vukuatları bununla kalmamıştı. Katıldığı bir radyo programında Aydın Büyükşehir Belediyesi Yetkililerine alkollü bir şekilde ağıza alınmayacak ifadeler kullanmış ve konu Büyükşehir Belediyesi tarafından yargıya taşınmıştı. 

Söke Tariş Başkanı İsmail Özer'in vukuatları nedeniyle CHP Söke İlçe Örgütü tarafından Disiplin Kuruluna sevk edileceği gelen bilgiler arasında.

  • Amour De Luxe