SİYASET Haber Girişi : 06 Şubat 2024 18:23

GENÇLERİN OYU TEKİN YAVUZ'A

GENÇLERİN OYU TEKİN YAVUZ'A

 

Cumhur İttifakı'nın Söke Belediye Başkan Adayı Tekin Yavuz seçim çalışmaları kapsamında, Aydın Caddesi üzerindeki kafelerde gençlerle bir araya geldi. Kafelerde gençlerin sorunlarını dinleyen ve onlarla sohbet eden Tekin Yavuz, 1 Nisan tarihinden itibaren gençlerin tüm isteklerini yerine getirme sözü verdi. Tekin Yavuz'u Söke'de değişimi savunan tek aday olarak gördüklerini belirten gençler, 31 Mart'taki ilk oylarının kendisine olduğunu söylediler.

5 YILDIR BİR ÇİVİ DAHİ ÇAKILMADI

Aydın Caddesi üzerindeki esnafları da ziyaret eden Cumhur İttifakı'nın Söke Belediye Başkan Adayı Tekin Yavuz' u gören vatandaşlar ve esnaflar muhatap bulamamaktan dert yandı. Söke'nin sahipsiz bir kent haline dönüştüğünü öne süren cadde esnafı, "Burası kadar sıkıntılı başka bir şehir görmedik. Büyükşehir Belediyesi ve Söke Belediyesinden istenilen hizmeti alamıyoruz. Özellikle son 5 yılda Söke'de bir çivi dahi çakılmadı. Akşam olunca Söke'de adeta hayat duruyor. Söke çarşıda in cin top oynuyor. Tekin Yavuz ismini çok duyuyoruz. Samimiyetinize inanıyoruz. Size güveniyoruz" ifadelerini kullandılar.

YEREL YÖNETİMDE BÜYÜK SIKINTILAR VAR

Söke'nin sorularının çözümü için "Değişim" diyerek yola çıktıklarını söyleyen Tekin Yavuz, "Söke halkımız takdir ederse 1 Nisandan itibaren Söke'mizin kaybolan yıllarını geri kazandıracağız. Söke'yi 5 yıl içinde tanıyamayacaksınız. Yerel yönetimde büyük sıkıntılar var. Söke'yi köy olmakta çıkarıp artık hak ettiği mevkiye getireceğiz. Bunun sözünü buradan veriyorum. Seçimden sonra da ben buradayım. Söke'nin evladı olarak size söz veriyorum. Hep birlikte inanarak başaracağız" dedi.