SİYASET Haber Girişi : 07 Aralık 2023 14:35

Gazeteci Karapelit, MHP’den Germencik’e talip

Gazeteci Karapelit, MHP’den Germencik’e talip

Germencik’te uzun yıllardır gazetecilik yapan ve yaptığı haberlerle ilçenin bir çok sorununu gündeme getirip çözüme kavuşturan Ziya Karapelit, MHP’den Germencik Belediye Başkanlığı için aday adaylığı başvurusu yaptı.

Çocukluktan beri Ülkü Ocaklarının içinde olduğunu ve MHP’ye gönül verdiğini vurgulayan Karapelit, “Benim en büyük derdim Germencik’e hizmet etmek” diyerek göreve talip olduğunu söyledi. 

MHP Germencik İlçe Teşkilatı’na gelen Karapelit, Belediye Başkanlığı için Aday Adaylığı başvuru evraklarını MHP Germencik İlçe Başkanı Turgay Ulutaş’a teslim etti. Evraklarını teslim etmesinin ardından, basın açıklaması yapan Karapelit, “Gerçekleştirdiğimiz aday adaylığı başvurularımızda bizleri yalnız bırakmayan herkese teşekkür ediyorum. Bu davaya çocukluk yaşlarımdan beri gönül vermiş Ülkü Ocaklarında yetişmiş bir kardeşiniz bir arkadaşınızım.1983 yılında Aydın’da dünyaya geldim. Babam Devlet Memuru Annem ev hanımı.3 Kardeşiz. Evliyim ve 2 kız evladım var. 6 yıldır park mahallesinde ikamet ediyorum. Yaklaşık da 1999 yılından bu yanan basın sektöründeyim.  Ekmeğini yediğim bu memlekete hizmet etmek üzere yola çıktık. Yolumuz çetin bunun farkındayım. Ancak Hz. Mevlananın güzel bir sözü var. “Dert adamı yollara düşürür” Benim derdim de Germencik” dedi.

“GÖREVE TALİBİZ”

Germencik’i Cumhur İttifakı ile taçlandırarak hizmet atağına çıkartmanın vakti olduğunun altını çizen Karapelit, “Cumhur ittifakının kucaklayıcılığı, Partimizin Üretken Belediyecilik anlayışı ile hizmet etmek için kollarımızı sıvadık. İllaki Belediye Başkanlığını alışılagelmiş profildeki kişiler ve alışılagelmiş tarzda yapılmamalı. Halkın içinden birisinin de yapabileceğini görelim. Bende halkın içinden sizden birisi olarak bu göreve talibim. Son söz büyüklerimizin ve sayın Germencikli hemşerilerimizin. Abilerimizin ablalarımızın ve kardeşlerimizindir. İlçemizin layık olduğu hizmetleri önümüzdeki 5 yılda yapabilecek planlamayı hazırladım. Elbette bu bir ekip işidir. Ekibimizin değeri Cumhur İttifakı paydaşımız AK Parti’de siyaset yapan tüm arkadaşlarımız, gönül vermiş abilerimiz ablalarımız ve kardeşlerimize bu kutlu yolda büyük işler düşüyor. Onlara da şimdiden sağladıkları ve sağlayacakları desteklerden dolayı teşekkür ediyorum. İlçemizin değerlerini biliyoruz. Bu değerleri gün yüzüne çıkartmak için de göreve talibiz. Hazırız” dedi. 

“ÖTEKİLEŞTİRMEDEN BİRLEŞTİRİCİ ŞEKİLDE ÇALIŞACAĞIZ”

Karapelit son olarak, “Germencik’te hizmet anlamında Dağyeni Mahallemize yapılan yatırım ile İlçe Merkezinde Park Mahallemize aynı eşitlilikte yaklaşacağız. Ortaklar Mahallemiz ile Naipli mahallemize eşit hizmet götüreceğiz. Sen A partilisin öbürü B partili diye ötekileştirmeden birleştirici şekilde çalışacağız. Hizmet edeceğiz. Bu mahalleden az oy çıktı, diğer mahalleden çok oy çıktı diye hizmet engeli koymayacağız. Benim en büyük derdim Germencik’e hizmet etmek” ifadelerini kullandı.